Pre spor o parkovacie miesto v nákupnom centre Bory Mall, ktorý sa odohral v stredu (21.2.), skončil starosta záhoráckej obce v cele predbežného zadržania.

 

Ilustračné foto 123rf.com.

 

V stredu (21.2.) krátko pred 12:00 bola na parkovisko nákupného centra vyslaná policajná hliadka. Podľa oznámenia malo dôjsť ku konfliktu medzi dvomi mužmi pričom jeden z nich sa druhému vyhrážať so strelnou zbraňou. “Po príchode na miesto a následnom preverení hodnovernosti tohto oznámenia bol z dôvodu podozrenia zo spáchania  prečinu nebezpečného vyhrážania v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode 33-ročný muž.” povedal pre Záhorí.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Incident bol zaznamenaný kamerovým systémom parkoviska nákupného centra.

 

Ten bol následne hliadkou eskortovaný za účelom vykonania ďalších potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie. “K zraneniu osôb v súvislosti s uvedeným incidentom nedošlo. Vecou sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV, vo veci bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu nebezpečného vyhrážania.” dodal hovorca Szeiff.

 

Podľa spravodajstva televízie JOJ bol vo štvrtok (22.2.) starosta obce z malackého okresu stále v cele predbežného zadržania.

 

 


.
Toto je čítané

Polícia hľadá 36-ročného Milana z Holíča

Policajti pátrajú po nezvestnom, 36 ročnom Milanovi Verešovi z mesta Holíč. Mladý…

BM: Ustekana sobota