Silné Reči stand-up comedy možno pôsobia ako nesúrodá banda náhodných ľudí, čo vlastne aj sme, avšak v skutočnosti máme spoločné tri kľúčové veci:

 

1. Život každého z nás je plný každodenných bojov a frustrácií a všetci sú príliš lakomí na to, aby si zaplatili poriadneho psychiatra. Preto si tieto frustrácie už osem rokov liečime pravidelnými – pre každého okrem nás samých – vtipnými komediálnymi monológmi.

 

 

2. Každý z nás v istých momentoch ich životov prišiel na to, že nás baví robiť stand-up showky. Po nejakom čase sa nám málilo zabávať len kamarátov v krčme, partnerov v obývačke a kolegov na firemných večierkoch. Chceli sme viac. Rok sa s rokom stretol, slovo dalo slovo, Venuša pretla dráhu Neptúna, Jana Gorduliča osvietilo veľké biele svetlo, a od roku 2009 vzniká zoskupenie so smelým názvom Silné reči.

 

Vlastne, sú to iba dve veci, ale nám v podstate stačia na to, aby sme boli šťastní nielen my, ale aj naše obecenstvo.

 

Práve preto sa chystáme aj do Vašich končín. V show pravidelne vystupuje 21 účinkujúcich prichádzajúcich z rôznych prostredí, oblastí a profesií: herci, IT administrátor, redaktori správ či bývalý kuchár v rockovom klube. Jednoducho, príbehy zo života.

 

Tešime sa na Vás na Záhorí!

 

7. apríl 2018, 20:00
Reštaurácia u Cugú – Štefánikova 994, Kúty
Lístky kúpite tu, u personálu Reštaurácie u Cugú alebo u pani Hájkovej v trafike na Bratislavskej ulici v Kútoch.


.
Toto je čítané

Vo Veľkých Levároch vysadili štyridsať divých trniek

V piatok (12.4.) vysadili členovia Poľovníckeho združenia vo veľkolevárskom chotári v lokalite…

BM: Ustekana sobota