V sobotu (5.5.) sa uskutočnil ďalší a zároveň posledný v sezóne 2017/2018 turnaj v elektronických šípkach „Master Bratislava a okolie“ ktorý sa započítava do rebríčka Slovenskej Šípkovej federácie v Bowling Bare Malacky.

 

 

Pri peknom počasí si 40 hráčov našlo k nám cestu do Malaciek. Pri príjemnom domácom občerstvení a dobrom fazuľovom guláši strávili hráči peknú sobotu v krásnych priestoroch pri peknom turnaji, ktorý mal aj opäť napínavé športové chvíle.

V hlavnom turnaji sa podarilo vyhrať Otovi Zmelíkovi (Bratislavská liga družstiev ďalej len „BLD“-DC OTO TEAM) ktorý si obhájil jednoznačnú jazdu po A strane pavúka(bez prehry), na druhom mieste skončil Ľuboš Pivarč ( „BLD“-DC RAČA), ktorému ušlo víťazstvo len o kúsok a na treťom mieste sa umiestnil Vladimír Zatko ktorý si k nám našiel cestu z Voderad a zemiakové miesto obsadil Rudolf Klopan(„BLD“-DC ŠPORTKA).

 

 

Prebiehal aj turnaj žien v ktorom sa zúčastnilo 7 hráčok. Vyhrať sa ho podarilo Ľubke Kolandrovej („BLD“-DC OTO TEAM, BBM DARTS CUP) na druhom mieste skončila Kristína Slaczerová („BLD“-DC SUCHÁ NAD PARNOU) na treťom mieste skončila Romana Eliášová („BLD“- DC KLÚČIK, BBM DARTS CUP) a na zemiakovom mieste sa umiestnila Nikoleta Ďurová (BBM DARTS CUP).
 

 

Nasledoval turnaj juniorov do ktorého sa nikto neprihlásil tak nebolo umožnené turnaj spustiť.

Do doplnkového OPEN turnaja náhodných dvojíc sa prihlásilo 22 ľudí. Na prvom mieste sa umiestnila dvojica v zložení Pivarč Ľuboš („BLD“-DC RAČA) & Marcel Krištan (BBM DARTS CUP) na druhom mieste sa umiestnila dvojica Rastislav Vnuk („BLD“-DC RAČA) & Daniel Petráš (BBM DARTS CUP) tretie miesto sa podarilo ukoristiť dvojici Jozef Smolinský (BBM DARTS CUP) & Tomáš Kuchár (BBM DARTS CUP) a dva zemiaky sa ušli Martinovi Šefčíkovi („BLD“-DC KLÚČIK, BBM DARTS CUP) & Romanovi Mihálikovi (BBM DARTS CUP).

 

 

Víťazom gratulujeme a všetkým zúčastneným ďakujeme za účasť a vytvorenie úžasnej športovej atmosféry.Sme radi že sa nám podarilo priniesť do Malaciek pekný turnaj v príjemnej atmosfére.

 

Miroslav Pešl Toxic

 


.

BM: Ustekana sobota