Dobojované, poznáme víťazov 2.BwL SbwZ trojčlenných družstiev v Malackách pre sezónu 2017/18. O všetkom rozhodlo posledné 8.kolo, ktoré sa hralo v BBM Malacky v utorok (15.5.)

 

 

Posledný hrací deň sa niesol hlavne v súboji o prvenstvo medzi družstvami Saturn Malacky Juh a Elita, ktoré mali zhodne 91,5 bodu. Obe družstvá potvrdzovali rolu favorita a vyhrávali svoje zápasy, o všetkom tak rozhodoval až vzájomný zápas. Ten vyhrali hráči Saturn Malacky Juh  jednoznačne 5:0, čím vyhrali nie len posledný hrací deň, ale stali sa aj celkovými víťazmi 2.BwL 2017/18 v skupine Malacky. Druhé miesto získali teda hráči z tímu Elita.


 

Bojovalo sa aj o tretie miesto. Družstvo Míšanci nastúpilo len s dvoma hráčmi, a tak mohlo dojsť o tretie miesto, lebo Plzeňská Saturn Malacky strácali len 7 bodov. Plzeňská Saturn Malacky získali 11,5 a boli tretí v poslednom hracom dni, no nestačilo to na dvojicu z tímu Míšanci, ktorá nazbierala 5 bodov, a udržala tak celkové tretie miesto o 0,5 bodu.  Posledné piate miesto obsadilo družstvo Vikings Malacky.

 

 

Medzi jednotlivcami to bol tiež súboj do posledného kola, rozhodovalo sa medzi  Radoslavom Gulíškom (Saturn Malacky Juh) a  Dávidom Hoppanom (Elita). Najlepším hráčom 2.BwL Malacky 2017/18 sa napokon stal Radoslav Gulíšek s priemerom  186,48.

 

Prvé dva tímy, Saturn Malacky Juh a Elita, postupujú do baráže o postup do 1.BwL ligy, ktorá sa uskutočni  24.6.2018  v BNC Bratislava.

 

Gratulujeme víťazom a prajeme veľa úspechov v baráži.

 


.
Toto je čítané

Squash: Skalickí Barbari víťazmi základnej časti 2. ligy

Posledné kolo 2. squashovej ligy sa konalo v Skalici. Barbari si počas…

BM: Ustekana sobota