Penati Golf Resort v Šajdíkových Humenciach bude dejiskom európskych majstrovstiev amatérskych golfistiek ELACH 2018. Na 18-jamkovom ihrisku Heritage Course v Penati Golf Resorte sa v dňoch od 25. do 28. júla stretne v súboji o titul najlepšej európskej amatérskej hráčky špička ženského amatérskeho golfu. Na starting list sa dostane 144 najlepších amatérskych golfistiek z viac ako 20 krajín.

 

 

Ide o vrcholové európske amatérske golfové podujatie a je cťou pre našu krajinu, že sa takýto významný turnaj umiestnil na európskej golfovej mape práve na Slovensko. Turnaj organizuje Penati Golf Resort Šajdíkove Humence, ktorý svojou špičkovou kvalitou spĺňa náročné kritériá kladené na hosťujúce ihrisko. Záštitu nad týmto podujatím prevzala Royal & Ancient Golf Club (R&A) v spolupráci s Európskou golfovou asociáciou (EGA)  a Slovenskou golfovou asociáciou (SKGA).

 



 

 

Turnaj ELACH 2018 predstavuje najvyššiu úroveň európskeho amatérskeho ženského golfu a výkonnostne je porovnateľný s druhou najvyššou profesionálnou ženskou túrou. Slovensko bude na turnaji zastupovať osmička najlepších slovenských amatérskych hráčiek. Registrácia a kvalifikačný výber účastníčok šampionátu prebieha v týchto dňoch. Vy si ale už teraz môžete poznačiť júlové termíny turnaja ELACH 2018 a prísť sa pozrieť na golf v podaní najlepších amatérskych golfistiek. Finálové zápolenie sa uskutoční v sobotu 28. júla od 8:00 hod. do 17:00 hod. Podrobný program turnaja nájdete v priloženej brožúre.

 


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

Lakovanie a Pieskovanie