Poslanec mestského zastupiteľstva v Senici a poslanec zastupiteľstva Trnavského samosprávneho kraja Martin Džačovský kandiduje za primátora Senice spolu s Tímom Senica, ktorý združuje deväť kandidátov na poslancov do mestského zastupiteľstva.

 

 

“Prvé štyri roky môjho poslaneckého pôsobenia v mestskom zastupiteľstve boli v mnohých ohľadoch prínosné. Stretol som ľudí, ktorí sa podobne ako ja usilujú, aby sme žili vo fungujúcom a prosperujúcom meste. A zároveň mal dostatok času pochopiť, prečo tomu tak doteraz nie je. Preto som sa rozhodol kandidovať v komunálnych voľbách 2018 na post primátora.” informoval na svojom Facebookovom profile Martin Džačovský.

 

Kandiduje ako nezávislý s podporou Tímu Senica, ktorý zoskupenie nezávislých kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva, a zároveň ľudí, s ktorými zdieľa Martin Džačovský veľmi podobné názory.

 

 

Martin Džačovský žije v Senici od narodenia a ako hovorí, “je to moje mesto”. Po narodení jeho detí som bol pri rôznych príležitostiach opakovane konfrontovaný s tým, ako mesto vo svojich službách občanom zlyháva. Pociťoval potrebu priložiť ruku k dielu a prostredníctvom neziskovej organizácie LUXOR vybudoval detské ihrisko v Sotine.

 

Zároveň vnímal, že je možné urobiť viac. Preto už 8 rokov organizuje najmä pre menšie deti a rodiny podujatia, ktoré ich zábavnou formou motivujú k pohybu a aktívnemu tráveniu voľného času. Mohli ste ho stretnúť na podujatiach, ako sú napríklad Bublinkový deň, Šarkaniáda, Dobrovoľníci deťom, Večer dýň či ohňostroje pre deti.

 

“Na mnohých podujatiach som sa stretával s občanmi, ktorí riešili podobné problémy, s akými som sa stretával aj ja. Preto som sa rozhodol pred 4 rokmi kandidovať na poslanca mestského zastupiteľstva. A z úplne rovnakého dôvodu dnes ohlasujem kandidatúru na primátorský post.” dodáva Martin Džačovský.

Tím Senica – Dobrí ľudia pre naše mesto

Skupina nezávislých kandidátov a podobne zmýšľajúcich ľudí, ktorí v komunálnych voľbách 2018 kandidujú za poslancov mestského zastupiteľstva, aby spoločne mohli presadzovať zmeny v prospech občanov mesta Senica. Tím tvoria aktívni ľudia a odborníci s jasnou predstavou o tom, koho chcú vidieť na poste primátora.
Kandidát na primátora: Martin Džačovský
Kandidáti na poslancov: Pali KrutýMartin ČonkaIvana MičováIvan PaveskaMichal ŠúrekFilip PlankaGabriel BartošekPetra MoravkovaMartina Otrísalová Morávková


.

BM: Kralici