O primátorskú stoličku Skalice prejavili záujem už traja kandidáti. Svoju kandidatúru oznámili Anna Mierna, terajšia riaditeľka odboru financií Trnavského samosprávneho kraja, Ľudovít Barát súčasný primátor mesta a riaditeľka Materskej školy Oľga Luptáková.

 

Ľudovít Barát, Oľga Luptáková, Anna Mierna

 

,,Chcem zlepšiť služby pre občanov a zlepšiť služby pre návštevníkov mesta, to je prvoradé. Máme nádherné mesto, ale chýbajú nám tie ,,jemné zručnosti“, ktoré moderná doba vyžaduje,“ povedala kandidátka Anna Mierna.  Jej kandidatúru podporil aj trnavský župan Jozef Viskupič. Po nástupe do funkcie patrí ako šéfka odboru financií medzi jeho najbližších spolupracovníkov. Anna Mierna je kandidátkou koalície OĽaNO a SaS.

 

“Dlhé roky patrila Skalica k prirodzeným lídrom Záhoria. Jej rozkvet bol inšpiráciou mnohým primátorom ostatných miest, ktorí pochopili, akých veľkých cieľov sa dá dosiahnuť, keď nás vedie spoločná vízia. A táto vízia je dnes jasnejšia ako kedykoľvek predtým. Skalica potrebuje napredovať a vrátiť sa od pasivity späť k ťahu na bránu.” cez svoj Facebookový profil sa prihovorila Skaličanom nezávislá kandidátka Oľga Luptáková.

 

“Vážené Skaličanky, Skaličania. Je známy termín komunálnych volieb, preto dnes oznamujem svoje rozhodnutie kandidovať na primátora mesta Skalica ako nezávislý kandidát a 10.11.2018 sa uchádzať o Vašu priazeň, dôveru a podporu.” informoval na Facebooku súčasný primátor Skalice Ľudovít Barát.

 

Ďalej: Komunálne voľby 2018 na Záhorí


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota