Tak, ako tomu bolo v minulom roku pri premiérovej károvici, tak je tomu aj teraz. Aspoň čo sa dátumu týka. Ten pripadol opäť na 1. septembra, teda na štátny sviatok – Deň Ústavy Slovenskej republiky. Čas začiatku ostal takisto nezmenený, štartujeme o 15:00 za každého počasia. Ak budú padať tragače, rozdáme ich publiku a spravíme exhibičnú jazdu.

 

 

Čo je nové, to je heslo druhého ročníka tejto uletenej jazdy. Znie „Z ústavu do kulturáku“. Prečo neosláviť slovenskú ústavu jazdou z nášho ústavu? Kašli na svoju postavu, pokojne si priprav vlastnú zástavu a príď na našu oslavu. V cieľovej rovinke ti hádam stihneme spraviť aj profilovku, ak nepôjdeš rýchlejšie než Fittipaldi.

 

Veríme, že sa opäť uvidíme s tímami, ktoré spolu s nami pretekali v premiérovom nočníku ročníku, treba si totiž vylepšiť časy. Na vývoj svojej káry si mal celý rok, tak poprosíme žiadne výhovorky. Samozrejme, veľmi sa potešíme aj novým pretekárom. V poslednej dobe ich vídame lietať po našej dedinke neúrekom, tak si snáď niektorí z nich prídu zmerať sily aj na károvicu…

Palivo v podobe jedla a nápojov je zabezpečené, trofeje pre pretekárov takisto. Nebudeme to už teda zbytočne zdržovať. Jednoducho priprav káru, tím, pozitívnu náladu a poď do toho spolu s nami! Sedieť v šenku môžeš aj inokedy. Alebo potom…

POZOR, treba sa nezáväzne zaregistrovať! (aby sme mali aspoň nejakú predstavu o účasti) Učiniť tak môžeš pod týmto odkazom.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota