Chalani z “A” družstva mali na piatok a sobotu naplánované dva zápasy V.ligy MO SE. V piatok (25.2.) sme odcestovali na dohrávané 15.kolo do Senice.

Pricestovali sme v zostave : Michalovič Maroš, Polák Stano, Kunštek Kamil a Brečka Samo. Hostia proti nám nastúpili v zostave : Ladislav Peter, Petrák Ľuboš, Jurča Filip a Lazorčák Ján. Po úvodných štvorhrách bol síce stav vyrovnaný, ale ďalej sme už ťahali len za kratší koniec a lepší domáci nás nakoniec porazili v pomere 13:5.
Body ŠK JÁŇAN :
Michalovič – 2 zo 4, Kunštek a Polák – 1 zo 4 + vyhratá štvorhra Michaloviča a Kunšteka.

V sobotu (26.2.) sme tiež cestovali na zápas von, tentoraz do Unína, na 16.kolo. Domáci sú tretí v tabuľke, tak sme nečakali žiadne prekvapenie a tak sme si išli “len” dobre zahrať. Navyše sme cestovali v trošku pozmenenej zostave, a to: Polák Stano, Kunštek Kamil, Brečka Samo a Vrbík David. Domáci postavili zostavu : Krempa Martin, Kubina Rado, Buček Ján a Vaculka Štefan. V úvodných štvorhrách nám chýbalo šťastie, keď sme obidve prehrali najtesnejšie 3:2. Ale v ďalšom priebehu zápasu sme zamakali a nakoniec sme dokázali uhrať u silného súpera remízu 9:9. Myslím, že pre domácich je to ešte dobrý výsledok, pretože sme prehrali štyri zápasy 3:2. Nevadí, aj tak je to veľmi pekný výsledok.
Body ŠK JÁŇAN : Polák a Brečka – 3 zo 4, Kunštek – 2 zo 4 a Vrbík – 1 zo 4.

Stano Polák


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota