Tento víkend bolo voľno vo všetkých stolnotenisových ligách na Záhorí. Dôvodom boli Majstrovstvá oblasti Senica/Skalica, ktoré sa konali 5.3.2010 (sobota, žiaci) a 6.3.2010 (nedeľa, muži) v Kultúrnom dome v Kunove.

V sobotu na žiacky turnaj od nás z klubu necestoval nikto. V nedeľu na turnaj mužov spolu odcestovali dvaja hráči nášho “Áčka” a dvaja hráči STK Borský Svätý Jur, menovite : Kamil Kunštek, Stano Polák od nás a Martin Štvrtecký, Tomáš Čechánek z Borského Jura.

Kamil Kunštek dostal skupinu : Kucharič (Kúty, 3.liga); Šebesta Štefan (Senica, 3.liga); Jurča (Senica, 5.liga) a Petrovič Matúš (Šaštín, 6.liga). Kamil vyhral len Jurču a obsadil štvrté miesto v skupine.

Stano Polák mal skupinu : Šimek (Kúty, 3.liga); Kopča (Senica, 3. a 4.liga); Ravas Laco (Senica, 6.liga) a Šebesta Rudolf (Senica, ?). Stano vyhral Ravasa, Šebestu a Kopču, ale skončil o skóre za Kopčom na nepostupovom treťom mieste.

Čechánek a Štvrtecký sa stretli spolu v skupine, kde ich čakali ešte : Lazorčák Aleš (Senica, 4.liga); Valla (Kúty, 3. a 4.liga) a Kajba (Senica, 6.liga). Čechánek sa umiestnil na druhom mieste v skupine a postúpil do finálovej osmičky, kde ho následne vyradil Kapsa (Senica, 3.liga). Štvrtecký skončil na štvrtom mieste v skupine.

Na turnaji sme pobudli len do semifinále, kde sa stretli proti sebe Valla-Kucharič a Šimek-Kapsa. Konečné výsledky doplním začiatkom týždňa.

Doplnené o semifinálové a finálové výsledky !
Semifinále:
Kucharič – Valla 0:3
Šimek – Kapsa 3:1

Finále:
Šimek – Valla 3:1

Konečné poradie :
1. Vladimír Šimek (Propria Kúty)
2. Tomáš Valla (Propria Kúty)
3. Martin Kucharič (Propria Kúty)
4. Peter Kapsa (BytCentrum Senica)

Víťazovi, trénerovi našich žiakov, srdečne gratulujem !

Stano Polák


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota