V sobotu 2.4.2011 cestovali Malačania do Michaloviec. Bol to priamy súboj o tretiu priečku v tabuľke a bolo to vidieť aj na ihrisku. Obe družstvá začali zápas vo vysokom tempe.

S pribúdajúcimi minútami začali domáci viacej dominovať na ihrisku a vypracovali si 5 gólový náskok. V 20. min sa musel pod sprchy porúčať T. Baláž a Malacky sa už v aj tak oklieštenej zostave museli zaobísť bez ďalšieho hráča. Polčasový výsledok bol nakoniec 16:10. V druhom polčase Malacky dokázali zrovnať hru. Mali možnosť aj gólovo dotiahnuť sa na Michalovce, no za stavu 17:13 nedokázali premeniť rýchle protiútoky, a keď pribudlo aj pár technických chýb, domáci dokázali v tak vypätom stretnutí tieto chyby potrestať a gólovo odskočiť Malackám. Tie aj tak neskladali zbrane a pokúšali sa zdramatizovať stretnutie stretnutie. Posledné minúty však už nezvládli, a tak v rýchlom a tvrdom stretnutí nakoniec podlahli Michalovciam 31:21. Malacky cez víkend čaká náročný dvojzápas keď 9.4. privítajú doma o 18:00 Šalu a v nedelu 10.4.2011 o 10:30 hráčov Levoče.

Zostava: R. Piaček, T. Stachovič ml., M. Sedláček 7, T. Baláž, P. Bizek, L. Zelenský, R. Baláž 1, A. Škoda 2, I. Oslej 1, D. Stachovič 2, P. Stachovič 8
Tréner : V. Valachovič

Tomáš Baláž


.

BM: Festival Záhrad