Necelé tri mesiaca od fungovania klubu Wildboars Malacky sa veľa zmenilo. Niektoré veci boli pozitívne, iné naopak negatívne. Čo sa týka negatívnych správ je to najmä odchod mnohých hráčov z klubu. Väčšinou bez dôvodu a komunikácie. Táto vec klub veľmi mrzí ale zároveň musíme priznať, že sa s tým počítalo. Bojovať zostalo desať “statočných”, ktorí majú záujem sa zdokonaľovať a vytvoriť v Malackách konkurencieschopný tím.

Prejdime však k pozitívam, niektorí hráči družstva si nakúpili výstroje. Teraz v našom družstve existuje už aj možnosť vyskúšať si výstroj a cítiť sa ako pravý americky futbalista. Diviaci začali zbierať skúsenosti aj v iných SVK kluboch. Niektorí hráči sa zúčastnili predsezónneho kempu v Smoleniciach a ako čerešnička na torte je hosťovanie trojice Gyirbach Ľudovít, Galbavý Martin a Pekarovič Michal práve v spomínanom klube Smolenice Eagles. Hosťovanie by malo priniesť Malackému klubu veľa nových skúseností pre ďalší rozvoj.

Poslednou významnou novinkou je získanie zahraničného kondičného trénera z Londýna. S ním budú Wildboars pracovať na diaľku, spolupráca by však mala byť úspešná a hráčom by to malo pomôcť pri ich obratnosti, výbušnosti či rýchlosti. Ďalšie informácie o novom kondičnom trénerovi získate v najbližších dňoch na našej web stránke www.wildboarsmalacky.com

Klub v tejto dobe začal pracovať na novom nábore hráčov. Pred niekoľkými dňami boli po meste vylepené náborové plagáty. Ďalšia akcia sa chystá na 1. mája v Zámockom parku. Touto náborovou aktivitou sme v týchto dňoch získali dvojicu nových adeptov, dúfam však, že oslovíme oveľa viac ľudí. S radosťou privítame nových záujemcov, ktorý rozšíria náš tím. Jedinou podmienkou je vek od 16 rokov. Klub nevyberá žiadne povinné poplatky! Zdôrazňujem, v tomto športe si každý nájde svoje miesto. Tak neseďte doma a pridajte sa k nám!

Galbavý Martin


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota