Prinášame futbalové výsledky z víkendu. Komentáre budú postupne pridané.

Prípravka, pre zlé počasie nehrala.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šala 2:7
Do stavu 2-2 sme so súperom držali krok, žiaľ v druhej polke sa nám to už nedarilo.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šala 0:2
Veľmi dobrý zápas musel uspokojiť divákov, škoda že sme chybovali v zakončení. Hostia sa ešte snažia o postup a v závere dvomi zlepenými gólmi rozhodli o výsledku.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Slávia Trnava 5:6
Hokejový výsledok ,ktorý sa zrodil bol skôr výsledkom slabých obrán ako kvality útokov. Po polčasových 0-3 sme sa do súpera obuli, žiaľ vždy keď sme náskok stiahli, dostali sme lacný gól. Veľa šancí sme nepremenili a dvakrát zachránilo hostí brvno. Škoda lacných gólov po Norkových chybách. Norko chytať vie, ale nevie sa zbaviť nervozity. Za našich skóroval Andrej Lorenc 3, Maroš Juriga 2.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Horné Obdokovce 1:3
Do lídra sme sa pustili s vervou a už v 3. minúte Michal Vrábel bombou z 30 metrov otvoril skóre. Z vedenia sme sa dlho netešili, hostia opäť peknou strelou spoza 16 – ky vyrovnali. Potom sme im ponúkli vedenie, keď nevydarenú prihrávku Andreja Kudličku poslal hosťujúci útočník do siete. Na 3:1 upravil vlastencom Miloš Vávra.Mohli sme aj vyrovnať, ale šance Mareka Emricha i Jara Bolfa zostali nevyužité. Stále zápasíme s obrovskou maródkou a smolou v zakončení.
Zostava našich : Kubica, Mach, Vrábel, Ježek, Vávra, Šúrek, Emrich,Chvál,Kudlička, Šimonovič, Bolf, striedali : Modrovič, Kothaj

Ministerstvo obrany SR – TJ Slavoj 7:6,  viac info TU!

Program
v nedeľu prípravka hostí Gbely o 10.30
žiaci v sobotu o 10.00 hrajú v Dunajskej Strede
dorast v sobotu o 17.00 v Suchej nad Parnou
muži v nedeľu o 17.00 v Prašiciach
V nedeľu o 9.00 pozývame všetky deti na MDD , pretože v sobotu sa pre zlé počasie neuskutočnilo.

Komentáre pripravil Peter Mračna, predseda TJ Slavoj.

Dorast: TJ Kopčany – FC Sekule 6:2

Muži: Smolinské – FC Sekule 2:1
Po dlhšej dobe horší zápas z našej strany. Do Smolinského sme cestovali s tým, aby sme zápas odohrali v kľude, nenachytali zbytočné karty a skúsili niečo uhrať. Len málo z toho sa naplnilo…
Zápas sa rozbehol dobre, viedli sme zásluhou Erika Húšťavu, bohužiaľ domáci v priebehu pár minút šťastne vyrovnali, keď sa Milanovi lopta, ktorú vyrazil na brvno, odrazila od chrbta do brány.
Po zmene strán už začal úradovať rozhodca, ktorý nás prakticky do ničoho nepustil, za rečnenie sme len pochytali zbytočné karty, aj keď sa chalanom nečudujem, pretože pískal naozaj otrasne…
Domáci jednoducho potrebovali vyhrať a prakticky z ich jedinej šance v druhom polčase a našej chybe skórovali. Objektívne ale treba povedať, že niekedy sme sa viacej venovali komentovaniu rozhodcu než samotnej hre, z čoho pramení, že sme si rovnako ako domáci žiadne veľké šance nevypracovali.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.

Prípravka: Kúty – Šaštín
– zápas bol pre nepriaznivé počasie preložený na 1.5. 2011

Mladší žiaci: Jaslovske Bohunice – Kúty 7:0

Starší žiaci: Jaslovske Bohunice – Kúty 9:0

Muži: Šaštín – Kúty 2:1
gól: Marek Valla

Muži “B”: Dojč – Kúty 2:5 (1:2)
góly: Milan Puskac 3, Michal Stupavsky, Jakub Madunicky

Dorast: Hrnčiarovnce – Kúty 0:5
góly: Andrej Ondriska 2, Kristof Mihal 2 Juraj Valachovic

Pripravila Martina Poláková.

Muži: Závod – Jabloňové 3:1 (1:0)
góly Závod: Procháska Ján, Šíp, Uhrinec
zostava Závod: Babirát – Košický, Uhrinec, Brenkus, Chvátal – Drahoš, Procháska Ján, Žák, Andrla – Šíp, Procháska Jozef
Prvý polčas sa dal hodnotiť ako koncert nepremenených príležitostí domácich. Hneď v prvej minúte lopta tancovala na brankovej čiare, ani Drahoš a ani Procháska Jozef nevedeli streliť gól. Ďalej dobre strielal Drahoš, Andrla, Žák – tiež neúspešne, keď sa brankar vyznamenal. Gól padol až po Šípovom centri a Procháska Ján pekne zavesil. V 42. minúte sme kopali pokutový kop, ale Šíp neprekonal brankára. O minútu neskôr zoči-voči opäť neuspel Šíp. Hostia si vytvárali náznaky šancí len sporadicky.
Druhý polčas začal trocha rozhárane. Po niekoľkých minútach sa hra ukľudnila a Šíp strelou k tyči zvýšil naše vedenie. Hostia dokázali ešte odpovedať utešenou strelou z 30 metrov. Jabloňové dostalo krídla, po strelenom góle. Schladiľ ich musel Uhrinec, ktorý hlavičkou rozvlnil hosťujúcu sieť 3:1.
Víťazstvo sme si už s prehľadol udržali. Závod odohral v nedeľu veľmi pekné technické stretnutie, za čo ich diváci aj ocenili pekným aplauzom.
Najlepší hráč Žák, ktorý sa vrátil po zrananí.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Malacky: Ako sa správať na cyklotrasách a kto má kedy prednosť

Počas uplynulých mesiacov sa v Malackách sprístupnilo viacero nových úsekov cyklotrás. Tie…

BM: Ustekana sobota