Na operačné stredisko OR HaZZ v Senici bola vo štvrtok 23.6.2011 o 12:36 hod. nahlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel so zakliesnenou osobou na št. ceste č. I/2 smerom z Kútov na Holíč pri odbočke na obec Brodské.

Na miesto udalosti boli vyslaní traja príslušníci HaZZ hasičskej stanice Kúty s technikou MB Vario. Po príjazde na miesto udalosti bolo zistené, že prišlo k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel Peugeot 307 a Daewoo Matis, pričom 35 ročná vodička vo vozidle Daewoo Matis bola zakliesnená a vodič druhého vozidla bol už v ošetrení ZZS.

Vo vozidlách sa nikto okrem vodičov nenachádzal. Príslušníci HaZZ vodičku zabezpečili a z vozidla vyslobodili pomocou hydraulického zariadenia. Po vyslobodení bola vodička naložená na nosidlá a odovzdaná na ošetrenie ZZS. Obaja vodiči boli odvezení na ďalšie ošetrenie do nemocnice. Jednotka HaZZ vykonala protipožiarne opatrenia na obidvoch automobiloch. Po zdokumentovaní nehody políciou komunikáciu očistili od uniknutých prevádzkových kvapalín.

V dôsledku dopravnej nehody bola cesta č. I/2 uzavretá v oboch smeroch.

Ivan Peťko


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota