Turnaj za účasti 8 mužstiev pod záštitou poslanca MsZ Jozefa Halcina,podporovaný z grantu ZSE E – ON – Rodinný futbal 2011, sa hral v skvelej atmosfére a pokračoval skvelou zábavou až do večerných hodín pri dobrej hudbe na Juhu v Malackách. Vyhrali ho hráči E–on/Respect s kapitánom Matrinom Síblikom a vodcom tímu Pavlom Majerským, ktorí porazili vo finále mužstvo Baumit vedené Rastislavom Ščepkom.

Všetky mužstvá predviedli krásne futbalové momenty. Samozrejme najkrajší futbal predviedli ženy z ČSFA a troška im sekundovali hráči Kubovič Team Sekule. Niektoré výkony však boli naozaj na špičkovej futbalovej úrovni a deti mali možnosť vidieť svoji rodičov, trénerov v akcii. Po zásluhe putuje víťazný pohár do E–on/Respectu a druhé miesto do Baumitu.

Vyrovnaný bol zápas o 3. miesto, v ktorom po vyrovnanom a výbornom zápase skončili na 3. mieste tréneri ČSFA pred sponzormi ČSFA. Ženy z ČSFA boli na 5 . mieste pred tímom Kubovič Team Sekule a na 7. mieste skončili rodičia ČSFA pred Qualitransom. Zatiaľ čo dospelí hrali futbal,deti zvádzali obrovské súboje pri minifutbale a šantili na nafukovacom hrade.

Akcia prebehla bez vážnejších zranení, v skvelej atmosfére a toto bolo cieľom v dnešnej uponáhľanej dobe – niečo urobiť pre deti, ich rodičov, sponzorov, pre veľkú rodinu ČSFA a koniec koncov aj pre všetkých Malačanov.

Deti dostali plno zaujímavých cien od sponzorov ČSFA a sponzorov tohoto podujatia. Dospelí boli ocenení medailami a pohármi.

Medzi ocenenými boli aj generálny riediteľ p. Ľuboš Fussek a p. Tomáš Seppp, marketingový riaditeľ spoločnosti Baumit spol. s.r.o., zástupcovia generálneho sponzora našej futbalovej akadémie. Títo páni prišli osobne podporiť náš rodinný turnaj. Bez ich podpory by takéto a podobné akcie pre deti a dospelých neboli.
Ceny a ocenenia odovzdali poslanci MsZ v Malackách pán Anton Pašteka, podpredseda komisie športu a mládeže, pani Katarína Berkešová a náš spolupracovník a poslanec pán Jozef Halcin.

Poďakovanie sponzorom a partnerom ČSFA
Baumit spol. s.r.o., E – on – grant Rodinný futbal 2011, Qualitrans, Slovenská Sporiteľňa, Simba Megashop, Green Station, Storm, JUME šped., Elmat, mesto Malacky, HSF s.r.o., Texprint, Mikro Trading a.s. Břeclav, Želbet ZV
s.r.o., Peter Vrabček, Green Point,Vladimír Žáček, Maroš Blecha, Texprint, Jozef Halcin, Kaderníctvo Danihelová Renáta, Happy Land s.r.o., Pizzeria Picollo, Coop Jednota Senica, Pro Form – Kríko Martin, Zabawky Rakvice, CVČ
Malacky, Respect Sport s.r.o., Antonín Kučera, Nechtový dizajn Tatiana Lukešová, Dúhovka.sk, p. Horváthová – Mc Donalds, p. Korenič, ZŠ Štúrova Malacky (p. Šuster, riaditeľ).

Mediálni partneri:
www.malackyjuh.sk, Malacký Hlas, Malacko, MY, e-záhorie, e–MTV, Zahori.sk

Poďakovanie rodičom za pomoc pri akcii:
Spustová Zuzka, Lukešová Tatiana, Halacinová Renata, Poláková Zuzka, Habová Adriana, Danihel Marek, Pálka Teo, Višváder Róbert, Spusta František, Škuta Vladimír, Rozbora Mojmír, Žáček Vladimír a ďalší.

Poradie:

  1. E–on/ Respect Sport
  2. Baumit spol. s.ro.
  3. Tréneri ČSFA
  4. Sponzori ČSFA
  5. Ženy ČSFA
  6. Kubovič Team Sekule
  7. Rodičia ČSFA
  8. Qualitrans

Jozef Halcin


.

BM: Festival Záhrad