Počas minulého víkendu odohrali svoje zápasy všetky tri družstvá mužov. Áčko svoj zápas jednoznačne vyhralo, Béčko a Céčko na svojich súperov žiaľ nestačili. Žiaci ligu nehrali, ale boli na Bodovacom turnaji mládeže v Malackách.

Áčko odohralo svoj zápas v sobotu (12.11.) v Skalici proti domácemu tímu Sokol Skalica „D“. Domáci tím postavil,dá sa povedať,družstvo žiakov, a to : Chabeň Boris, Kovaříček Miroslav, Pňaček Marek, Dinghová Denisa, na striedanie Chovan Jaroslav a štvorhru si odohral aj vedúci družstva Kubányi Marián. My sme nastúpili v zostave : Michalovič Marián, Polák Stanislav, Štvrtecký Martin a Brečka Samuel. Od začiatku sme nad súperov jasne dominovali a nakoniec sme Skaličanom nepustili ani zápas a po „dobrom tréningu“ sme vyhrali v pomere 18:0. Body : Michalovič, Polák, Štvrtecký aj Brečka – 4,5/4,5.

Béčko odohralo svoje IV.kolo v nedeľu (13.11.) proti Hokejbalovému klubu z Gbelov. Postavili sme zostavu : Štvrtecký Martin, Kunštek Kamil, Vrbík David a Hajdin Michal. Hostia pricestovali v zostave : Majerčík Pavol, Majerčík Jozef, Tomša Adrián, Kumpan Marián a na striedanie bol pripravený Valent Viktor. Prvá polovica zápasu bola veľmi vyrovnaná, no v druhej polovici začal byť na koni súper a nakoniec porazil našich chlapcov v pomere 11:7. Body našich : Kunštek – 3,5/4,5; Štvrtecký – 1,5/4,5 a Vrbík, Hajdin – 1/4,5.

Céčko privítalo v piatok (11.11.) v telocvični ZŠ Sekule tím Junior Club Borský Mikuláš. Naši postavili zostavu : Šrámek Peter, Sekulský Adam, Martinkovič Damián, Poláčková Katarína a na striedanie Krammerová Natália. Ako sa čakalo, hostia boli od začiatku stretnutia lepší a nakoniec porazili naše Céčko v pomere 17:1. Body : Šrámek 1/4,5.

Hrači ŠK JÁŇAN reprezentovali na II. Bodovacom turnaji mládeže regiónu Bratsialva – Trnava v Malackách dňa 13.11.2011. Všetci štartovali v kategórii starší žiaci. Bez výhry v skupine skončili Štefek Martin a Tomáš Pribila. Jedno víťazstvo v skupine dosiahol Kmoško Samuel. Najlepšie sa darilo Sekulskému Adamovi, ktorý postúpil zo svojej skupiny na základe lepšieho pomeru setov pri rovnosti bodov. Vo vyraďovacej časti prehral svoj zápas v pomere 2:3. Škoda tohto zápasu, nakoľko v štvrtom sete mal možnosť troch matchballov. Sme spokojný s predvedenou hrou a bojovnosťou našich hráčov.

Dievčatá Veronika a Erika Šrámkové, ktoré reprezentujú MSK Malacky, štartovali v kategórii staršie žiačky. Postúpili zo svojich skupín a celkovo sa umiestnili Erika na 5. – 8. mieste a Veronika skončila tretia, keď v semifinále podľahľa víťazke kategórie starších žiačok Kukuľkovej Tatiane (Viktória Trnava).

Nasledujúce zápasy
5.liga MO SE – V.kolo
ŠK JÁŇAN „A“ – STO Unín (18.11.2011 o 18:00)

6.liga MO SE – V.kolo
ŠK Kovobel Senica „B“ – ŠK JÁŇAN „C“ (17.11.2011 o 16:00)
ŠK JÁŇAN „B“ – STK Štefanov (19.11.2011 o 17:00)

2.liga žiakov sk.C – III.kolo
ŠK JÁŇAN – Sokol Skalica (19.11.2011 o 10:00)
ŠK JÁŇAN – Propria Kúty (19.11.2011 o 11:00)

Stanislav Polák


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota