METRO Devínska Nová Ves je najmladšou pobočkou tohto veľkoobchodného reťazca na Slovensku vôbec. Je druhým obchodom v Bratislave a celkovo už šiestym na Slovensku. Jej vznik si vyžiadali neustále sa zvyšujúce počty bratislavských aj mimobratislavských zákazníkov.

Devínskovovoveské METRO sa môže pochváliť novým konceptom zameraným najmä na kvalitu a čerstvosť potravín, najväčšou vinotékou na Slovensku a najmä najväčšou Delivery platformou v rámci všetkých veľkoobchodov v SR. Tá je pripravená zabezpečiť dodávky tovaru pre HoReCa zákazníkov do ich prevádzok takmer obratom v rámci služby METRO Distribúcia. Okrem širokého sortimentu potravinového i nepotravinového tovaru si zákazníci cenia predovšetkým ponuku nadštandardných služieb METRO, medzi ktoré patrí vzdelávací program Maloobchodná akadémia, či obľúbené kuchárske tréningy pod vedením Vojta Artza.

V Slovenskej republike patrí do reťazca METRO Cash & Carry SR už šesť veľkoobchodných centier zameraných na zákazníkov-profesionálov z oblastí HoReCa (hotely, reštaurácie a catering), nezávislý maloobchod a malé až stredné firmy. V ponuke má pre nich METRO viac ako 33 000 položiek potravinového aj spotrebného tovaru, ale tiež nadštandardné služby vytvorené nielen na mieru individuálnym potrebám zákazníckych skupín, no tiež privátnej potrebe jednotlivých klientov.

METRO šetrí čas aj peniaze zákazníkov. Vo všetkých slovenských pobočkách boli v priebehu minulého roka vybudované Delivery platformy na rozvoz tovaru priamo k zákazníkom. METRO pre tieto účely v rámci služby METRO Distribúcia prevádzkuje flotilu viac ako 30 dodávkových automobilov. Vďaka tomu je schopné doručiť tovar priamo k zákazníkovi do 24 hodín od objednávky. Nadštandardnú a kontinuálnu starostlivosť o zákazníkov zabezpečuje tím 65 obchodných zástupcov.Devínskonovoveské METRO sa môže pochváliť úplne novým konceptom zameraným najmä na kvalitu a čerstvosť potravín, čomu nasvedčujú zachladené priestory pre tento sortiment. Viac priestoru na prezentáciu dostala nielen potravinová časť, no tiež mrazené potraviny, čím bol zabezpečený vyšší komfort pri nakupovaní pre zákazníkov. Nájdete tu tiež špeciálny pivný kútik, zväčšenú prezentáciu alkoholu a najväčšiu vinotéku na Slovensku. Snúbenie vín s pokrmami, degustáciu vín priamo v prevádzkach zákazníkov, slávnostné večery v spolupráci so someliérom METRO – aj takými akciami sa môže pochváliť devínskonovoveská pobočka METRO. Zákazníci z HoReCa segmentu si tak môžu zvyšovať kvalifikáciu na kuchárskych tréningoch, someliérskych školeniach a školeniach HACCP (systém preventívnych opatrení pre zaistenie zdravotnej nezávadnosti potravín a pokrmov). Maloobchodníci môžu zasa využiť kurzy Maloobchodnej akadémie. Záujemcom z oblasti nezávislého maloobchodu METRO poradí nielen v oblasti manažérskych a predajných zručností, ale zabezpečí aj asistenciu odborníkov na remodeling a modernizáciu ich predajní.

A čo o METRO Devínska Nová Ves hovoria zákazníci?

„Spoluprácu s veľkoobchodom METRO si neviem vynachváliť. Spolupracujem s nimi už od samého začiatku – najskôr s pobočkou v Ivanke pri Dunaji, no ako otvorili METRO v Devínskej, tak tam. Najviac sa mi však páči ich profesionálny, no zároveň aj individuálny a priateľský prístup.“, hovorí p. Alena Ščepková, majiteľka potravín MIX v Bukovej (okres Trnava) a Plaveckom Petre (okres Senica). „Momentálne pripravujeme v Plaveckom Petre nové priestory a METRO mi vo všetkom pomáha – dodalo mi chladiace vitríny, regále a navyše náš vlastný obchodný zástupca METRO ma neustále navštevuje a radí mi, ako mám čo vylepšiť.“ Pani Alena sa zúčastnila METRO Maloobchodnej akadémie a uvažuje, že ju absolvujú aj jej zamestnanci. „Vďaka nej viem, ako mám správne rozmiestniť tovar, ako ho úspešne predávať, čím zaujať zákazníkov, no tiež ako s nimi komunikovať. Napríklad som začala v mojich predajniach realizovať ochutnávky a stretli sa s úspechom!“, dodáva p. Ščepková.


.
Toto je čítané
Moravská cyklotrasa Brodské - Kúty - Moravský Svätý Ján

Kraje na Záhorí pristupujú k povrchom cyklotrás rozdielne

Cyklodoprava sa stáva čoraz populárnejšou. Nasvedčuje tomu množstvo nových cyklotrás v mestách aj…

3D filamenty 2023