Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v stredu (14.3.), o 14.30, na ceste I. triedy medzi Kútmi a obcou Adamov.

Ako prví sme vás prostredníctvom Facebook stránky informovali o dopravnej nehode. Pozorný čitateľ nám zaslal prvé fotografie priamo z miesta a následne sa strhla na Facebook stránke diskusia.

Foto: Polícia

“Veľké štastie, že nešiel nik v protismere,  mohlo to dopadnúť oveľa tragickejšie, pán bol v aute sám. Preletel cez protismer, narazil do stromu a od neho sa odrazil späť na cestu. Nevyzeralo to s ním najlepšie, keď ho oživovali.  ” napísal čitateľ Michal. Eva doplnila, “My sme tam boli než prišla polícia… v aute zatial dýchal sám… ale nevyzeralo to najlepšie…”.

Foto: HaZZ

“39 ročný vodič z Českej republiky viedol osobné auto Nissan v smere od Kútov na Adamov. Pri predchádzaní iného osobného auta neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam, vyšiel mimo cestu vľavo do priekopy a narazil do stromu. Auto následne odhodilo do ďalšieho stromu a potom vyšlo späť na cestu, kde zostalo stáť kolmo cez cestu v pravom jazdnom pruhu.” povedal pre Záhorí.sk hovorca polície Michal Hanus.

Foto: Polícia

Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Na vozidle vznikla škoda 3500,-€. Prítomnosť alkoholu u vodiča zistí až toxikologické vyšetrenie.


.
Toto je čítané

Výstavba novej športovej haly pri SOŠ v Senici bude ukončená na jeseň

Výstavba novej športovej haly pri Strednej odbornej škole (SOŠ) podnikania v remeslách…

Lakovanie a Pieskovanie