METRO Devínska Nová Ves vás v júni pozýva vyskúšať, ako chutia steaky, keď sa za gril postavia profesionálni kuchári.

V rámci Culinar dní majú totiž aj zákazníci devínskonovoveského storu možnosť ochutnať na grile pripravenú sviečkovicu, roštenku, flank či flap steak a ďalšie druhy špičkového mäsa, ktoré, samozrejme, nájdu aj na pultoch veľkoobchodnej predajne.

Príďte v nedeľu 24. júna od 12.00 do 18.00 zistiť, ako sa od seba jednotlivé druhy steakov líšia chuťovo, i ako profesionálne postupovať pri ich príprave. Šéfkuchár Standa Zukal pre záujemcov pripraví ochutnávku steakov z rôznych viac i menej známych druhov mäsa z rôznych krajín a ochotne poskytne aj cenné rady. Grilovací stánok nájdete pred hlavným zákazníckym vchodom storu, v prípade nepriaznivého počasia sa ochutnávka presunie dovnútra.

Všetko o steakovom mäse, jeho druhoch, príprave a sortimente sa navyše dozviete aj v novom katalógu Culinar platnom už od 6.júna!

PR


.
Toto je čítané

Amfiteáter v Senici dostane novú podobu

Koncom mája sa v Trnave rokovalo o schválení projektových zámerov, ktoré sa môžu spolufinancovať…

BM Záhada Vedy