Dňa 16.1.2013 Spoločný školský úrad Senica, Okresná asociácia športu na školách Senica a Centrum voľného času Stonožka Senica, usporiadali Školské majstrovstvá okresu Senica v stolnom tenise.

Víťazi ZŠ Sekule zľava Adam Sekulský, David Kovár, zástupkyňa riaditeľa školy Mgr. Eva Trajlinková, Jana Škápiková, Dominika Kovárová, Tomáš Pribila, Viktória Komorná, Samuel Kmoško a riaditeľ ZŠ Mgr. Miloslav Markuška. Na foto chýba Erika Šrámková.  

Majstrovstvá žiakov a žiačok základných škôl boli na pôde Základnej školy Sekule. Turnaja sa zúčastnilo 11 základných škôl.Po otvorení turnaja Mgr. Ivanom Lajdom a príhovorom riaditeľa školy Mgr. Miloslava Markušku sa začali súboje v troch skupinách žiakov a dvoch skupinách žiačok. Žiaci a žiačky boli rozdelení do skupín podľa počtu žiakov škôl. Školy do 300 žiakov a nad 300 žiakov. Hrali trojčlenné družstvá. Každý hráč odohral dva zápasy a hrala sa jedna štvorhra. Hralo sa na dva víťazné sety. Z troch chlapčenských skupín postupoval do finálovej skupiny iba víťaz skupiny. Z dvoch dievčenských postupovali prvé dve, ktoré vo vyraďovacích bojoch hrali o víťazstvo.

Skupina A žiakov: ZŠ s MŠ Borský Svätý Jur, ZŠ Čáry, ZŠ Sobotište a ZŠ s MŠ Štefanov
Skupina B žiakov: ZŠ Borský Mikuláš, ZŠ Kúty, II. ZŠ Senica a domáca ZŠ Sekule.
Skupina C žiakov: ZŠ Šaštín Stráže, III. ZŠ Senica a IV. ZŠ Senica.

Skupina A žiačok: II. ZŠ Senica, IV. ZŠ Senica a domáca ZŠ Sekule.
Skupina B žiačok: ZŠ Čáry, ZŠ Sobotište a ZŠ s MŠ Štefanov.

Zo skupín žiakov postúpili do finálovej skupiny ZŠ s MŠ Borský Svätý Jur, ZŠ Sekule a ZŠ Šaštín Stráže. Víťazom okresných majstrovstiev škôl sa stali žiaci ZŠ Sekule, druhí skončili žiaci ZŠ s MŠ Borský Svätý Jur a tretí žiaci ZŠ Šaštín Stráže.
Zo skupín žiačok postúpili žiačky ZŠ Sekule, II. ZŠ Senica, ZŠ Čáry a ZŠ Sobotište. Víťazom okresných majstrovstiev škôl sa stali žiačky ZŠ Sekule, druhé skončili žiačky II. ZŠ Senica, tretie žiačky ZŠ Sobotište a štvrté žiačky ZŠ Čáry.
Okresní majstri škôl žiaci a žiačky ZŠ Sekule postupujú priamo na krajské majstrovstvá, ktoré sa budú konať v Trnave v mesiaci február. Víťazom blahoželáme!

Ondrej Kmoško


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

Lakovanie a Pieskovanie