Nedeľné (11.4.)  zápasy sa skončili zle pre dobre hrajúci TJ Slavoj ako i pre Sekule.  Rovnako sa nedarilo Kútom. Borský Sv. Jur doma vyhral, Závod remizoval. Prinášame výsledky i dorastu.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Sv. Jánj – Holič 10:2
Do polčasu hostia ešte držali s nami krok, potom sme ich úplne prevalcovali.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Jaslovské Bohunice 2:0
Naši chlapci hrali akosi zakríknuto,báli sa lopty, čo u nich nebolo zvykom. Verím že sa rozohrajú k lepším výkonom.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Jaslovské Bohunice 6:1
Strelecky sa blysol Ondro Nemec, avšak do polčasu bol výsledok otvorený.Tréner hostí , bývalý ligový futbalista Trnavy  Stano Jarábek, pochválil našich za predvedenú hru i bojovnosť.

Muži: TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Trebatice 1:2 (0:0)
Gól Slavoja: Marek Emrich

Andrej Kudlička v súboji, v ktorom sa mu prihodilo zranenie. Držíme mu palce aby sa skoro uzdravil.

Začali sme po vetre a tlakom, žiaľ šance sme nedali a na naše kopačky sa vkradla nervozita.Veľmi málo sme strielali, čo pri nových loptách a silnom vetre bola veľká chyba.V duhej polke sa nešťastne zranil Andrej Kudlička i Denis Bolf a naša hra sa rozpadla. Marek Emrich sa snažil ako vládal, ale v hre dopredu bol osamotený. Po 80.minutách prišiel trest a strelou z hranice pokutového územia sa hostia ujali vedenia.Bola to prvá strela na našu bránu.I druhá hlavou skončila v našej sieti. V závere síce Marek skorigoval, ale k tlaku sme sa nedostali. Tréner musí prehodnotiť  náš systém hry doma,lebo naši obránci sa často ocitali na opačných stranách ihriska,krajní záložníci vôbec nepodporovali útok po krídlach čo je pri hre na dvoch útočníkov nutnosť a stred zálohy sa utápal v krátkych i keď vtipných prihrávkach na malom priestore bez prekvapivej kolmej alebo krížnej lopty, čo hosťom bohate stačilo na uzavretie priestoru pred vlastnou bránou.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Sv. Ján – Trebatice 2:0
Gól Slavoja: Tomáš Bolf , Denis Mračna

Dorast odohral najslabší zápas jarnej časti.Tak zle som chlapcov ešte hrať nevidel. Súper sa do útoku nepúšťal a my sme zahadzovali jednu šancu za druhou.Nepochopiteľne sme sa tlačili prehusteným stredom, hru sme do strán rozťahovali len na polke.

Program:
prípravka v sobotu o 11.30 hrá v Čároch
Žiaci v sobotu o 14.00 hostia Šamorín
Dorast v sobotu o 16.00 hrá v Bojnej
Muži o 16.00 hrajú v Šúrovciach

Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.


Muži: Hlboké – FC Sekule 2:1 (0:0)
Obrovské sklamanie, inak sa ani zápas nazvať nedá.
Súper hrateľný, po väčšinu zápasu sme mali jasne navrh, bohužiaľ, neskutočne sa trápime v zakončení. Namiesto toho, aby sme zápas v kľude uhrali, postavíme súpera na nohy neskutočnými chybami, po ktorých nastane na našich kopačkách obrovský kŕč…
Aj po súperových góloch sme mali 4-5 obrovských šancí, ktoré sa musia premienať. Je vidieť, ako citeľne nám chýba zakončovateľ typu Vlado Hujsa. Každý jeden bojujeme, bohužiaľ, výsledok sa nie a nie dostaviť.Sme v kríze, z ktorej sa musíme čo najskôr dostať, inak budeme mať veľké problémy…

Komentár Andrej Trajlínek, kapitán FC Sekule.

Dorast: Borský Mikuláš – FC Sekule 0:3 (sobota 10.4.)
Zápas bol vyrovnaný, rýchly, s množstvom šancí na jednej či druhej strane. Predviedli sme pekný, kombinačný futbal, s ktorým boli spokojný tréner i naši diváci ktorí sa prišli na nás pozrieť v hojnejšom počte. Konečne sme začali hrať kolektívne, a nie každý individuálne. Dva góly strelil Marek Sekulský a jeden pridal Patrik Kunštek.

Budúci zápas hráme až 25. apríla o 13:30 v Oreskom.
Komentár Marek Vitek.

Muži: Kúty – Šúrovce 1:4

Hrali sme proti jednoznačne najlepšiemu mužstvu v súťaži. Tomu zodpovedalo naše rozostavenie 4:2:3:1. Mojim zámerom bolo zahustiť priestor pred našou bránou a vychádzať do rýchlych  brejkov po stranách. Ten nám vyšiel v 19. min. a  bolo 1:0!!! Do 30 min. sme súperovi veľa nedovolili. No nezmyselné vybehnutie nášho brankára a ďalšie hrubé chyby v našej obrane, mužstvo Šúroviec priam chladnokrvne trestalo. A z 1:0 bolo zrazu 1:3. V druhom polčase sme mali pár šancí, tú najväčšiu mal Michal Valla,keď išel sám na brankára. No nedal. Musíme športovo uznať, že súper bol lepší a my musíme dať hlavy hore a bojovať ďalej.

Dorast: Kúty – Brodské 5:0
góly: Adam Polák 2, Martin Fekete, Irenej Valachovič, Kristián Bolf

V dalšom majstrovskom zápase sme privítali zlepšujucich sa dorastencov Brodského. V prvom polčase sme hrali proti silnému vetru, stiahli sme obranu a výražali do protiutokov. Dva nám vyšli a po goloch Adama Poláka a Martina Feketeho sme viedli 2-0. V druhom polčase sme s vetrom v chrbte supera k ničomu nepustili a po krásnom gole Adama Polaka bolo už 3-0. Štvrtý gol po dobre mierenej strele z 25 metrov zvýšil Irenej Valachovič. A v samom závere v nadstavenom čase striedajuci Kristian Bolf zaokruhlil dorážkou z 5 metrov na 5-0. Výsledok je pre dobre hrajuceho súpera krutý, zápas vyšiel nášmu brankarovi Robertovi Antálkovi, ktorý udržal čisté konto. Najlepším hráčom zápasu bol Juraj Valachovič, ktorý držal a výborne dirigoval našu obranu, no hlavne v prvom polčase proti silnemu vetru.
Komentár pripravil Jozef Fekete, trenér dorastu.

Muži:  Štefanov – Kuty “B” 2:1
gol hosti: Lukáš Ralbovský

Do zápasu sme išli s cieľom vyhrať a upevniť prvé miesto v tabuľke. No hra tomu veľmi nenasvedčovala. Niektorí hráči sa zľakli tvrdej a nekompromisnej hry nášho súpera a to nepomohlo priaznivému výsledku, ktorý sme chceli dosiahnuť. Ako hráči, tak i výkon rozhodcu sa podpísal pod výsledkom. Do polčasu sme nevyužili 3 čisté šance. Hned na začiatku druhej časti zápasu sme zinkasovali gól. Našou odpoveďou na to bolo posilnenie útoku, zrýchlenie hry, a nakoniec vyrovnanie gólom Lukáša Ralbovského. Potom sa opäť prejavili chyby hlavného rozhodcu. Súper to patrične využil a v 80. minúte sa ujal vedenia (2:1). Stav zápasu po tomto góle zostal nezmenený. Hlavný rozhodca nenastavil ani minútu, i keď v druhom polčase bolo päť striedaní a tri ošetrovania. Strach mu nedovolil, aby domáci prehrali.
Komentár Peter Procházka trenér Kúty “B”.

Muži: Borský Svätý Jur – Prietrž 2:1
Gól domácich: Kafka Roman, Hladík Gabriel

Už tretí zápas zvádza mužstvo domácich hráčov ťažký boj so súpermi, či na domácom alebo súperovom ihrisku. Prvé tri zápasy sme hrali s poslednými tromi v tabuľke Borský Svätý Jur – Rohov 2:2, Trnovec – Borský Svätý Jur 2:1, Borský Svätý Jur – Prietrž 2:1 a dúfali sme, že náš výkon bude suverénne lepší než súperov. Opak bol však často pravdou. My sme sa na ihrisku len trápili. Našou výhrou by bolo zobudiť sa zo zimného spánku a nastúpiť v takej chuti, odhodlanosti, kolektívnosti na ihrisko, v akej sme z neho odchádzali v jesennej časti.
V nedeľu odchádzame do Letničia.
Komentár Lucia Spačková

Muži: Závod – Studienka 0:0
Zostava: Vašek – Košický, Uhrinec, Majzún, Chvátal – Blecha Roman, Giertl, Žák (Krajčír), Drahoš, – Šíp, Andrla
Do hry nezasiahli: Babirát Roman, Tačár Ján, Šimkovič Milan, Duška Michal

V tomto derby zápase bolo našim cieľom udržať výbornú sériu na domácom trávniku a zároveň tak odskočiť súperovi na úctihodných 12 bodov.
Zápas začal bojovne, ale za zmienku stojí až strela Chvátala v 14.minúte, ktorá len symbolicky preprášila rukavice brankárovi hostí. Už omnoho nebezpečnejsí bol center Andrlu v 19.minúte, kedy Šíp v tesnej blízkosti zoči-voči brankárovi mieril hlavou vedľa. Tu sa stačilo len brankára spýtať, kam to chce… Strelecké štastie pokúšal v 26.minúte Žák, no jeho strela zo strednej vzdialenosti mierila tesne vedľa. Peknú akciu predviedli po nacvičenom tréningovom signále Roman Blecha s Drahošom, ale po strele druhého menovaného sa vyznamenal brankár. Hostia sa osmelili až v 31. minúte, keď po pravej strane unikajúci hráč našiel centrom do vnútra šestnástky svojho spoluhráča, ten však nikým nepokrytý pre naše štastie netrafil loptu. A tak sa išlo do kabín za bezgólového stavu.
V druhom polčase najskôr zahrozili vážnejšie hostia, keď v 50.minúte opäť znovu trestuhodne nepokrytý hráč hostí mieril nad bránu. V 55. minúte sme už oslavovali gól, keď sa po štandartnej situácii a vyrazenej lopte brankárom hostí presadil hlavou Uhrinec, no asistent rozhodcu nepochopiteľne odmával offside. Ďalšou šancou pohrdli hostia v 76. minúte, no opäť hráč hostí mieril nepresne. V našom zúfalom záverečnom tlaku mohlo prísť rozhodnutie, no Šíp po individuálnej akcii v 90.minúte hľadal nepochopiteľne ešte voľného spoluhráča, no našiel len kopačku hosťujúceho obrancu. A keď aj v 92.minúte mieril Drahoš v sľubnej pozícii len nad bránu, skončil sa zápas bezgólovou remízou.
Na ihrisku sme boli síce lepším mužstvom, ale na príprave šancí a samotným gólovým zakončením budeme musieť ešte veľa popracovat.
Komentár Jaroslav Prachár.

Foto: Kubo Matejovič,  Zahori.sk


Pridaj komentár

.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota