Výbor TJ Slavoj Moravský Svätý Ján rozhodne či žiaci postúpia do druhej ligy.  Závod postupuje do 4. ligy BA – vidiek.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Kúty 3:9
Bez chlapcov z mladších žiakov sme na súpera nestačili.
Góly za TJ Slavoj strelili: Hrica, Kovár, Lopoš.

Mladší žiaci: Lokomotíva Trnava – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:2
Chlapci zabojovali i na Lokomotíve, ktorá sa venuje len mládeži.

Starší žiaci: Lokomotíva Trnava – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:4
Chlapci nezaváhali ani v poslednom zápase a tak ich doma čakala oslava. Bude teraz na výbore aby sa rozhodol či chlapci postúpia alebo nie.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Smolenice 5:0
Naši konečne zabrali a nedali hosťom šancu. Hralo sa na ihrisku v Kútoch.
Tabuľka ZSFZ V.liga západ dorast.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Jacovce 5:0
S chuťou sme si zahrali i zastrieľali. Tak by sa dal jednou vetou charakterizovať tento zápas. Skóre otvoril hlavou Jaro Bolf, druhý gól pridal Šúrek. Tretí opäť Jaro a výsledok stanovil Stupavský a Filip Salay.
Zostava našich. Hajdin Kothaj, Ježek, Karáč, Šúrek Emrich Vrábel, Zaíc ,Hrica, Stupavský, Bolf. Striedali Salay, Cagáň.
Tabuľka ZSFZ V. liga západ muži.
Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – TJ Baník Brodské 4:2 (2:1)
Prvá polhodinovka zápasu bola pre nás jedným veľkým utrpením. Nebehali, nenahrávali sme si, proste bez záujmu o hru, za ktorú nás Brodčania potrestali v 25. minúte z pokutového kopu, ktorý nasledoval po faule Erika Pavloviča, 0:1. Tento inkasovaný gól bol obrat k lepšiemu, začali sme sa trochu viacej pohybovať, nahrávať čoho výsledkom bol vyrovnávajúci gól Filipa Ondrisku na 1:1. Za zmienku stoji ešte naša nepremenená penalta po ruke v 16-tke. Prešlo 5 minút, a skóre sa nám podarilo zvrátiť na našu stranu, keď po mojom rohovom kope opäť pekne zavesil Filip Ondriska, 2:1. Do druhého polčasu sme zasa zle vstúpili, začo nás Brodčania potrestali vyrovnávajúcim gólom na 2:2. Tento stav platil až do 70. minúty, keď skóre na našu stranu vrátil Marek Sekulský, ktorého centrovanú loptu si vrazil hosťujúci brankár do svojej brány. V nadstavenom čase pridal ešte štvrtý gól Jakub Švoňavský.
Toto bol náš posledný zápas na domácom trávniku. V stredu, 16.júna cestujeme do Petrovej Vsi, kde odohráme o 17:00 dohrávku 27. kola a v sobotu, 19. júna cestujeme do Vrádišťa, kde odohráme o 15:00 posledný majstrovský zápas tejto sezóny so Skalicou „B“.
Tabuľka OBFZ Senica MO dorast.
Komentár pripravil Marek Vitek.

Muži: FC Sekule – TJ Baník Brodské 4:0

Posledný zápas pred domácim publikom nám výsledkovo vyšiel, ale hra najmä v prvom polčase nebola príliš vábna. Po zmene strán sa to zmenilo k lepšiemu, do gólovej listiny sa zapísal aj brankár Milan Koch.
Pred zápasom sme mali ešte milú povinnosť, a to gratuláciu nášmu hospodárovi Jozefovi Pavúčkovi, ktorý nám už dlhé roky pripravuje ihrisko na najvyššej úrovni, k jeho 65. narodeninám.  Takže ešte raz ďakujeme a želáme veľa zdravia.
Tabuľka OBFZ Senica MO muži.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Muži: FK TJ Kúty – Smolenice 6:1 (3:0)
Tabuľka ZSFZ V. liga západ muži.

Dorast: Mokrý HájFK TJ Kúty 6:1
Tabuľka OBFZ Senica MO dorast.

Žiaci: Šajdíkové Humence – FK TJ Kúty 0:4

Muži: Borský Svätý Jur – Radimov 1:3 (0:1)
Tabuľka OBFZ Senica II.trieda muži.

Muži: Igram – Závod 4:2 (1:1)
Góly Závod: Procháska Ján, Zostava: Babirát – Blecha M., Košický, Uhrinec (Tačár), Chvátal – Drahoš, Procháska Ján, Giertl, Andrla (Blecha R.) – Procháska Jozef (Šimkovič), Šíp

Začali sme v dobrom tempe. Z úvodu sme domácich zatlačili a vytvorili sme tlak. Postupne sme ohrozovali strelami, ktoré vyslali viackrát Drahoš, Procháska Ján, Giertl, Šíp. Do vedenia sme išli až po priamom kope, ked loptu do siete tečoval domáci obranca. Potom sa osmelili aj domáci, ale Babirát so slabou strelou nemal problém. Vyrovnanie prišlo, ked domáci dvakrát hlavičkovali nepokrytý v malom vápne. Do kabín sme išli za nerozhodného stavu.
V druhom polčase sme po naších chybách postupne inkasovali na 4:1. My sme znížili opäť Procháskom Jánom z priameho kopu. Druhý polčas boli domáci lepším mužstvom.
My sme úspešnú sezonu ukončili na druhom mieste. Nakoľko víťaz ligy Hrubý Šúr postupuje do 4. ligy BA, my POSTUPUJEME do 4.ligy BA – vidiek.

Komentár Jaroslav Prachár.


.

BM: Ustekana sobota