Tisíce baviacich sa ľudí, kvalitne vybraní interpreti, špičkoví DJs s európskym renomé a jedinečná svetelná show. To všetko sa spája s legendárnymi senickými parties ako Paradog, OKEY Party či Disco Fever. Práve ďalší ročník Disco Fever privedie do Senice takých interpretov, ako je Rytmus, B-Complex, Patríciu Vittekovú či DJa Andrew Bennetta. Organizátori sľubujú – bude to najväčšia tohtoročná letná párty na Záhorí.

Multižánrovú party Disco Fever 2009 pripravuje domáca agentúra Intertec Media Group a nezávislý mestský portál Seničan.sk. Intertec usporadúva podobné akcie už desať rokov a niektoré z nich, ako napríklad Paradog, sa radia medzi legendárne. V piatok 2. júla od deviatej večer na ľudí čaká unikátna svetelná show, množstvo sprievodných akcií a množstvo dobrej muziky.

Skúsenosti z tisícových návštev počas minulých ročníkov podobných párties v Senici napovedajú, že i tento rok sa na letisku stretnú všetci, ktorí sa chcú naozaj dobre baviť. Predpredaj lístkov začína v pondelok 14. júna v sieti Ticketportal a kancelárii Infosen na Námestí oslobodenia v Senici. V predpredaji je možné kúpiť lístky už za osem €, na mieste budú stáť desať €.

Akcie Disco Fever už navštívilo viac ako 5 tisíc skvele sa baviacich ľudí z rôznych častí Slovenska. Tento rok na nich čakajú dva stage a zábava minimálne do štvrtej do rána. Oba tanečné stage budú umiestnené v letiskových halách. Akciu takto neohrozí nepriazeň počasia. Parkovanie je zabezpečené priamo na pristávacej dráhe.

Kontroverzný slovenský raper No.1 pripraví špeciálnu show spoločne so skupinou Kontrafakt. Patrícia Vitteková, účastníčka tohto ročnej súťaže Let’s Dance si pripravila tanečnú show, na ktorej predstaví svoje nové piesne z pripravovaného albumu.

Disco Fever 2010 – Summer Celebration
2. 7. 2009 | Senica | letisko Senica
Rytmus + Kontrafakt, B-Complex Live, Andrew Bennett (Nemecko), Patrícia Vitteková, Schimek, Jano Tlamka a ďalší
2 x stage | 21:00 – 05:00

TS Radovan Samek


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota