6.ročník Beach Handball Cupu sa uskutoční už po druhýkrát ako súčasť STREETFESTu . Dňa 3.jula sa Beach hádzaná uskutoční znovu na malackom kúpalisku, vysunutom pracovisku streetfestu, so všetkými náležitosťami ako po minulé roky, to znamená pivo kofola pre hráčov zadarmo, samozrejme aj tričko a občerstvenie.

Pre víťaza putovný pohár a vecné ceny. Pre hráčov je možnosť zakúpiť si zľavnený lístok na streetfest v predpredajovej cene 6€ priamo pri vstupe na koncerty, ktoré začnú po odohratí finálového zápasu iba 400m od kúpaliska v Zámockom parku.

Pre tých, ktorí sa s „plážovkou“ nestretli tak vo svete, najmä v Európe, je už pomerne rozšírená forma hádzanej na spôsob plážového volejbalu. Oproti klasickej hádzanej sa líši predovšetkým tým, že sa hrá na piesku s menším počtom hráčov a menšími rozmermi ihriska. Pravidlá vychádzajú z klasickej hádzanej, doplnené o atraktívne prvky ( dvojbodové góly po nahadzovačke, či z otočky, alebo inak divácky atraktívny gól), ktoré robia hru ešte dynamickejšou a príťažlivejšou pre hráčov, ale aj pre divákov menej zainteresovaných. Bližšie informácie v športovej hale Malina – fitnescentrum t. č.: 0918 177 324.

Družstvo pozostáva z 8 hráčov, pričom štartovné je 50€ na družstvo ( v cene je občerstvenie -pivo, kofola a tričko každému účastníkovi ) . Počet družstiev je obmedzený. Prihlásiť sa treba osobne.

Harmonogram turnaja: prezentácia 8:30, následne boje v skupinách, o 12:00 divácky atraktívne porotou hodnotené trestné strieľania v podaní najlepších strelcov na turnaji o vecné ceny, 16:00 semifinále a 17:00 finále.

Následne hromadný presun z kúpaliska do Zámockého parku na akciu Streetfest kde na nás čakajú koncerty:
19:00 Rytmus
20:15 Charlie Straight (cz)
21:30 AC+
22:45 Hex
00:00 Desmod
01:15 Zóna A

Tomáš Šamulka


.

BM: Ustekana sobota