Návrat 12. ročníka Streetfestu do Zámockého parku hodnotia organizátori ako správnu voľbu. Pred konaním tohtoročného 12. ročníka festivalu organizátori prehodnocovali či pokračovať ďalej a hlavne ako pokračovať.Krásna príroda, výborné zázemie, vynikajúce počasie, dobrá nálada, perfektné vystúpenia, excelentný zvuk, nadšení fanúšikovia… Aj tak sa dá hodnotiť tohtoročný Streetfest.

Streetfest bude 15.7. 2011
Už dnes je jasné, že Streetfest bude v Malackách aj o rok. Podujatie bude opäť v Zámockom parku a uskutoční sa týždeň po Pohode a presný dátum bude 15.7. 2011. Ako na Facebooku napísal organizátor Branislav Orth “Počas celého roka chystáme veľa prekvapení a od septembra by sme chceli “oživiť” malackú klubovú scénu a postupne predstaviť veľa zaujímavých hudobných skupín a interpretov na skvelom novom mieste. Už teraz Vám môžeme prezradiť ďalšie prekvapenie a tou novinkou je, že tento rok sa určite uskutoční aj zimný Streetfest 2010.” Predpredaj lístkov na podujatie začne už v septembri a bude limitovaný len na 300 vstupeniek.

HEX vystúpi v Malackách
Dobré priateľstvo Branislava Ortha so skupinou HEX dokazuje aj jej účasť na 6. Gulášových majstrovstvách Malaciek 28.8. 2010 v Caffe 23. Ako dopĺňa Braňo “Koncert bude netradičný, ale dúfame, že veľmi zábavný. Skupina sa na Malacky už tradične teší.”.

Všetky informácie o pripravovaných podujatiach sa dozviete aj zo stránok Zahori.sk – online Záhoráckych novín.

Foto: Streetfest.sk


.

BM: Ustekana sobota