TJ Slavoj Moravský Svätý Ján sú po dvoch zápasoch druhé (rovnako bodov ako prvé Trebatice). FC Sekule sú prvé. Kúty v hodovom zápase prehrali s Trebaticami.

Dorast: Gbely – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:1
Viedli sme gólom Tomáša Bolfa, ale vlastnými chybami sme sa o vedenie pripravili.

Muži: Borský Mikuláš – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:3
Zaslúžené víťazstvo našich. Domáci sa na prekvapenie snažili o kombinačný futbal čo nám vyhovovalo. Príležitosti si vytvorili po štandardných situáciách, ale Ivan Hajdin ich vychytal. V 17 minúte Miro Ježek nastrelil brvno. V 19. minúte si stred domácej obrany nerozumel a Šúrek nás peknou strelou poslal do vedenia. V druhej polke hneď po rozohrávke nádherne vystrelil Andrej Kudlička ale trafil len spojnicu brvna a žrde. Ten istý hráč v 56. minúte oklamal celú obranu súpera a zvýšil na 2-0.Potom trafil ešte žrď, ale lopta prešla celou bránou a neskončila v nej. V 85 minúte domáci znížili po trestnom kope , keď lopta prešla cez náš múr. V nastavenom čase stanovil výsledok Denis Bolf po úniku Šúrka.
Tieňom stretnutia bola smrť domáceho staršieho fanúšika ktorého sa po kolapse snažil, oživiť náš lekár i lekár zo sanitky, ale márne.

Program nedeľa 15.8.:
Žiaci hostia o 10.00 Piešťany
Dorast o 14.30 a muži o 17.00 hostia Holíč
Komentár pripravil Peter Mračna  predseda TJ Slavoj.

Dorast: Sekule – Petrova Ves 2:2 (1:1)
Za pekného futbalového počasia sa odohral veľmi solídny vyrovnaný zápas s množstvom šancí na jednej či druhej strane. Do vedenia išli najskôr hostia, ktorí dokázali využiť prečíslenie našej obrany. Vyrovnávajúci gól padol z kopačky Erika Pavloviča z pokutového kopu, ktorý nasledoval po faule na Jakuba Matejoviča. V druhom polčase pridal ďalší gól Jakub Maxian z dorážky po priamom kope Mareka Sekulského. Pomaly sme už začali pomýšľať nad plným bodovým ziskom, lenže hosťom sa podarilo vyrovnať peknou strelou do šibenice, na ktorú náš nový brankár Patrik Baťko nemal nárok. Remíza je myslím spravodlivá, lenže takto by sme doma body nemali strácať.

Budúci zápas hráme v sobotu 14. augusta o 14.00  na ihrisku TJ Unín.

Komentár pripravil Marek Vitek.

Muži: Sekule – Hlboké 2:1 (0:0)


Ťažký zápas so šťastným koncom pre nás.
V prvom polčase sme nepremenili niekoľko 100 percentných šancí, najväčšiu Milan Lukáček, kedy jeho penalta skončila len na žrdi. Keby sme viedli 2-3:0 po prvom polčase, mohli sme mať kľud.
Keď sa v druhom polčase hosťom podarilo asi z jedinej ich šance po našej obrovskej chybe streliť gól, vyzeralo to s nami zle nedobre. Snažili sme sa nátlakovou hrou vyrovnať, lenže príliš nám to nešlo, keďže hostia umne všetky naše snahy marili… Vykúpenie prišlo v osobe Vlada Hujsu, ktorý nastúpil po dlhotrvajúcom zranení na posledných cca 15 minút. Našťastie nič nestratil zo svojho gólového čuchu, jeho dorážka po celkom peknej akcii z ľavého krídla znamenala vyrovnanie. Potom dokázal vybojovať faul z hranice šestnástky, center sa dostal do pokutového územia, odkiaľ hostia loptu nedokázali vykopnúť, až sa k nej dostal sviatočný strelec Gabo Ježek, ktorý v 90. minúte rozhodol o osude stretnutie.
Spadol nám obrovský kameň zo srdca, bola by veľká škoda, keby sme prvý domáci zápas nebodovali na plno.

Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Muži: Kúty – Trebatice 1:2

Foto: Jakub Matejovič


.

BM: Festival Záhrad