Prinášame komentáre ku všetkým zápasom. TJ Slavoj Moravský Svätý Ján remizoval v derby zápase so Šaštínom. Sekule privítali doma nováčika Majstrovstiev oblasti Straže. 

Mladší žiaci: Prievidza – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 7:4
Domáci boli fyzicky vyspelejší, ale naši príkladne bojovali a výsledok bol dlho otvorený.

Starší žiaci: Prievidza – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:3
Nešťastná prehra našich , víťazný gól strelili domáci rukou, ale rozhodca to nepostrehol. Škoda premárnených šancí, mohli sme v druhej lige prvý krát bodovať. Hetrikom sa blysol Ondro Nemec.

Dorast: Hrnčiarovce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:2
Zápas dvoch rozdielnych polčasov. V prvom sme dominovali my, žiaľ veľa šancí sme nepremenili, v druhom nás domáci pritlačili, ale gólom v 85. minúte sme nakoniec vyhrali. Góly za nás strelili Tomáš Bolf a Juraj Hladík.

Muži: Šaštín – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:2
Domácich sme do vážnejšej šance pustili až v 19. minúte, to už našu tutovku nepremenil Andy Kudlička. V 30. minúte sme v strede ihriska trestuhodne stratili loptu a domáci išli do vedenia. Našťastie v 32 minúte po krásnej akcii s prehľadom Marek Emrich vyrovnal. V 36.minúte spadol nezavinene domáci útočník pred Jožkom Kothajom a ten videl žltú kartu. Cez polčas som rozhodcovi povedal že to je snáď jeho prvá po desiatich rokoch a určite mu nepatrila.
To som netušil že v 49. minúte dostane po vkĺzačke druhú a aj červenú. Naši sa ani o desiatich nevzdávali a Andy po akcii Mareka Emricha a Šúrka strelil druhý gól. Potom už domáci prevzali iniciatívu a desať minút pred koncom vyrovnali. Mohli sme ešte víťazstvo strnúť na našu stranu, ale šance Andyho a Davida Modroviča domáci brankár zlikvidoval.
Zostava našich: Hajdin, Stupavský, Ježek, Kothaj, Chvál, Hrica, Vrábel, Emrich, Kudlička, J. Bolf, Šúrek, striedali Filip Salay, David Modrovič ,Tomáš Mračna

Program nedeľa 29.8.
Žiaci o 10.00 hrajú v Okoličnej na Ostrove
Dorast o 14.30 hostí Vrbové
Muži o 17.00 hostia Radošinú

Komentár pripravil Peter Mračna, predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – voľný los

Muži: FC Sekule -TJ Spartak Stráže 0:2 (0:0)

Už pekne dlhú dobu nás takto doma nikto nevyškolil, ako v nedeľu nováčik zo Straží. Musíme objektívne priznať, že super bol lepší a vyhral zaslúžene. My sme hrali veľmi slabo, vôbec sme si nevedeli nahrať a okrem cca 20 rohov, sme si nejakú vážnejšiu šancu nevypracovali. Góly strelil super po našich obrovských chybách. Veľmi nás prehra mrzí, ale ani jeden hráč sme nezahrali dobre. Ďalší zápas musíme vyhrať za každú cenu, no na to musíme ale podať úplne iný výkon.

Komentár pripravil Andrej Trajlínek, kapitán FC Sekule.


Prípravka: Kúty – Borský Mikuláš 0:10 (0:7)
Súper bol lepší z každej stránky. V našom úplne novom tíme bolo vidieť veľkú snahu, ktorá sa im postupným naberaním skúseností určite oplati. Postupne sa u nas formujú nové futbalové nádeje. (Vladimír Palkovič)

Mladší žiaci: Kúty – Slávia Trnava 4:1 (4:1)
góly: Frederik Hačunda 3, Teodor Šefčovič

Prvý polčas sme mali navrch. Druhá časť zápasu bola vyrovnanejšia. Avšak v konečnom dôsledku sme boli futbalovejší a dravejší a zaslúžene sme vyhrali. (Dušan Smolinský)

Starší  žiaci: Kúty – Slávia Trnava 3:5 (1:1)
góly: Tomáš Polák, Anton Šimek, Samuel Flamík

Zápas sme začali dobre. Jneď v prvej minúte sme sa ujali
vedenia gólom z 11. Súper na konci prvého polčasu vyrovnal a hneď na
začiatku druhej časti zápasu sa dostal do vedenia. My sme výsledok otočili
dvomi gólmi zo štandardných situácií. V závere stretnutia kopal súper tri
trestné kopy asi z 20 metrov, ktoré skončili v našej bránke, a tým
stanovili konečný výsledok na 5:3. (Vladimír Palkovič)

Dorast: Kúty – Šaštín 4:1 (1:1)
góly: Andrej Ondriska 3, Juraj Valachovič

Vyrovnaný súboj. Mali sme však lepšie šťastie pri zakončovaní a s využitím šancí. Súperove šance bravúrne vychytal domáci brankár Babirát. (Vladimír Palkovič)

Muži: Kúty B – Podbranč 3:0 (1:0)
góly: Martin Polák 2, Lukáš Ralbovský

Hneď v úvodnej minúte zápasu sme sa ujali vedenia gólom Martina Poláka. Do polčasu sme mali ešte veľa príležitostí, ktoré zostali nepremenené. Pred koncom prvého polčasu mali veľkú šancu na skórovanie hostia, no náš obranca Andrej Polák vykopával z bránkovej čiary istý gól. Druhý polčas bol v réžii už len domáceho mužstva a z mnoho šancí sa až ku koncu druhého polčasu podarilo premeniť len dve. (Peter Procházka)

Muži: Kúty AKrakovany 2:0 (2:0)
góly: Jozef Pavlák, Vladimír Hyránek

Začali sme hrať dosť opatrne vo vynovenej zostave. V závere prvého polčasu sme v priebehu jednej mitúty stanovli konečný výsledok zápasu gólmi Pavláka a Hyránka. V závere celého stretnutia naši traja hráči Emil Vávra, Michal Valla a Marek Valla nedokázali strelami usmerniť loptu do súperovej bránky. Posledný z nich nastrelil brvno. Celý zápas sme mali hernú prevahu. (Vladimír Palkovič)

sobota 28.08.2010
prípravka má voľno
10:00 starší žiaci: Sereď – Kúty
12:00 mladší žiaci: Sereď – Kúty

nedeľa 29.08.2010
17:00 A – mužstvo: Horné Obdokovce – Kúty
17:00 B – mužsto: Osuské – Kúty
17:00 dorast:Slávia Trvava – Kúty

Muži: Závod – Grinava 2:1 (1:0)
góly Závod: Proháska Ján, Krajčír
Tento zápas sa dá hodnotiť ako koncert nepremenených šancí z našej strany. Od úvodného hvizdu sme sa pustili do súpera. Prvú obrovskú príležitosť sme mali po chybe domáceho brankára, keď Žák nepremenil ponúknutú šancu. Potom Procháska peknou strelou varoval hostí – trafil len brvno. O pár minút neskôr už mieril presnejšie, k tyči nedal gómanovi hostí šancu – 1:0.

V prvom polčase sa na brankára hostí rútil sám Šíp, potom Chvátal M., Drahoš – šance zostali trestuhodne nevyužité. Hostia mohli vyrovnať po chybe Blechu R., ale Vašek pohotovo chytil.
Druhý polčas sa hra vyrovnala, ale šance prichádzali len na našej strane. Po peknej akcií Chvátal M. trafil len spojnicu. Šíp hlavičkou nebol úspešný, keď po tretíkrát v zápase zazvonilo len brvno. Hostia sa prezentovali peknou rýchlou akciou, s gólovým zakončením. Po vyrovnávajúcom góle sme hru ovládli a prišli ďaľšie šance. Sám na brankára sa rútil Šíp – opäť neúspešne. O minútu neskôr Drahoš netrafil bránu z vnútra šesťnástky. Striedajúci Krajčír po pár minútach sa tiež rútiľ na brankára – neúspešne. Uhrincova výborná strela minula bránu len o milimetre. Vykúpenie prišlo pár minút pred koncom, keď Procháska Ján poslal pekne do šance Krajčíra a ten preloboval hosťujúceho brankára – 2:1.
Diváci videli dobre stretnutie a zaslúžené víťazstvo Závodu.

Zostava: Vašek – Košický, Chvátal L., Kováč, Blecha M. – Chvátal M., Procháska Ján, Žák (Uhrinec), Blecha R., Drahoš (Kuník) – Šíp (Krajčír)

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota