Malačania v sobotu nastúpili na ihrisku Šale, ktorá sa pred sezónou posilnila extraligistami. Toto stretnutie bolo priamym súbojom o špicu tabuľky, a preto sa očakával zaujímavý duel.

V ňom domáci začali lepšie, keď už v úvode zápasu si dokázali vypracovať 5 gólový náskok. Malačanom robila problém nielen tvrdá obrana domácich, ale aj brankár. Šaľania sa dokázali presadzovať rýchlymi protiútokmi, aj napriek tomu, že sa hosťujúci hráči sa v dostatočnom počte dokázali vracať do obrany. Polčasový výsledok bol už hrozivý 20:10. Do druhého polčasu nastúpili Malačania s úmyslom, ešte niečo urobiť s výsledkom. Domáci však aj na začiatku druhého polčasu dominovali. Bojovnosťou aj za nepriaznivého stavu dokázali hostia pred koncom aspoň kozmeticky znížiť skóre zápasu, no ich snahu brzdila rozhodcovská dvojica „zaujímavými rozhodnutiami“. Šaľa doma zaslúžene zvíťazila 38:26 a posunula sa na 1. miesto.
Malackí fanúšikovia môžu prísť povzbudiť TJ Strojár Malacky 23.10.2010 (sobota) o 18:00 do ŠH Malina, kde Malacky v 8. kole privítajú Bojnice.

Zostava: M. Kuklovský, R. Piaček – brankári, T. Stachovič ml., V. Pavlík 7, M. Sedláček 1, T. Baláž 1, L. Zelenský 4, T. Stachovič, A Dobrocký, M. Hlaváč, I. Oslej 1, S. Cabadaj 5, D. Stachovič 4, P. Stachovič 3
Tréner : V. Valachovič

Zomáš Baláž


.
Toto je čítané

Čo prináša 16. číslo Záhoráka

16. číslo najčítanejšieho regionálneho týždenníka opäť prináša udalosti zo Záhoria, ktoré stoja…

BM: Ustekana sobota