Malacky sa konečne dočkali! Vo štvrtok 28. októbra o 14.00 hod. bude za účasti župana Pavla Freša, primátora mesta Jozefa Ondrejku a generálneho riaditeľa Regionálnych ciest Bratislava a.s. Milana Valašika oficiálne otvorený zrekonštruovaný úsek diaľničného privádzača.

Týmto by sme chceli pozvať všetkých záujemcov, ktorí budú mať čas a chuť, aby sa prišli prejsť pešo po moste a prípadne sa môžu dozvedieť aj informácie o technológii a postupoch od prítomných odborníkov. Pre automobily bude most sprístupnený o cca 15.00 hod.

Mesto Malacky by týmto chcelo poďakovať všetkým účastníkom cestnej premávky za ich pochopenie, ústretovosť, trpezlivosť a ohľaduplnosť pri prechádzaní mestom za týchto sťažených podmienok. Počas celého obdobia nebol zaznamenaný žiaden incident, havária, či dopravný kolaps a vodiči sa veľmi ohľaduplne a trpezlivo správali pri čakaniach na železničnom priecestí, alebo pri uvoľňovaní cesty pre vozidlá záchranných zložiek.

Havarijný stav mosta sa začal odstraňovať 21. júla 2010 a vyžiadal si od Bratislavského samosprávneho kraja celkovú investíciu vo výške 600 tisíc eur.

Ingrid Šrámková, Malacky.sk


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

Lakovanie a Pieskovanie