Milé dámy, v pomaly sa začínajúcom predvianočnom strese sme sa rozhodli pre vás pripraviť malé prekvapenie v podobe súťaže o knihu z pera Kristíny Mišovičovej Len láska pozná odpoveď.

Po dobu troch týždňov vám budeme prinášať úryvky z tejto zaujímavej knihy spolu so súťažnými otázkami. Tí z vás, ktorí správne odpovedia na všetky tri súťažné otázky, budú zaradení do zlosovania o knihu Len láska pozná odpoveď spolu s venovaním a vlastnoručným podpisom autorky.

Už dnes vám prinášame krátku anotáciu, aby ste vedeli, na čo sa môžete v uplynulých týždňoch tešiť:

“Pomsta býva sladká… Ale je tomu vždy tak? Xénia odmalička vyrastala v tieni svojej staršej, krajšej a úspešnejšej sestry. Keď si nájde dobre platenú prácu v hoteli Mountain Valley, konečne sa môže vymaniť z područia rodičov, ktorí ju vždy podceňovali. Tu, v hoteli, stretáva i lásku svojho života, Alexandra. No práve vo chvíli, keď sa zdá, že už nič nemôže byť krajšie, život jej uštedrí tvrdú ranu. Muž, ktorému bezvýhradne dôverovala a ktorého nadovšetko milovala, čaká dieťa s inou ženou. Navyše so ženou, s ktorou Xéniu spája čosi oveľa viac… Ich zrada jej načisto zlomí srdce. Odrazu akoby všetky jej city odumreli a jej vnútro sa premení na kus ľadu. Vtedy zisťuje, aká sladká môže byť pomsta a aké nečakané uspokojenie a zadosťučinenie so sebou prináša. Tento pocit však netrvá dlho. Karta osudu sa obráti a ona pochopí, že jej následky sú niekedy oveľa bolestivejšie…”

… a tiež zopár slov o tejto knihe od samotnej autorky:

  • je to príbeh o tom, ako veľmi môže človeka zraniť zrada milovanej osoby. Dokonca až natoľko, že zatúži po pomste. No hoci je spočiatku táto pomsta sladká a prináša nám uspokojenie, jej chuť môže veľmi rýchlo zhorknúť a my musíme znášať jej následky.
  • príbeh o tom, aké hrozné tajomstvá v sebe často skrývame a hoci je celé naše okolie presvedčené o našom šťastí, len my sami poznáme, čo sa v skutočnosti odohráva za dverami našich spální.
  • príbeh o tom, že často krát nachádzame lásku a pochopenie v človeku, u ktorého by sme ich nikdy nehľadali.
  • a v neposlednom rade príbeh o pretvárke i úprimnosti, o láske a pochopení, ktoré často nachádzame až po rokoch veľkého trápenia a nenávisti.

Veríme, že sme vás touto súťažou o knihu autorky, ktorej v minulosti vyšli už dva úspešné romány Nezabudni milovať a Keď raz pochopíš, potešili a všetkým držíme palce v súťaži.

Nezabudnite, prvý úryvok so súťažnou otázkou uverejníme už budúcu nedeľu – 21.11.2010.


.

BM: Ustekana sobota