Na základe dobrej dlhodobej spolupráce s Corgoňligovým klubom FK Senica, sa nám podarilo vybaviť pre deti akciu, po ktorej túži každý malý futbalista.

Včera sa najmenší futbalisti TJ Slavoj Moravský Svätý Ján zúčastnili programu „ruka v ruke“, ktorý sa koná pravidelne pri domácich zápasoch FK Senica. Ideou tejto myšlienky je podpora detí k futbalu tým, že vyprevádzajú na hraciu plochu hráčov. Naši najmenší chlapci mali obrovskú radosť, keď sa im dostalo pocty vyprevádzať mužstvá v zápase 17. kola Corgoň ligy medzi FK Senica a MŠK Žilina, ktorý sa konal 19.11.2010.

Možno len nepatrné nedorozumenie, kedy miesto hostí, ktorých chceli vyprevádzať im na poslednú chvíľu zmenili za domácich, im trošku vyrazilo dych. Avšak aj napriek tomu sa veľmi potešili, keď im ruky podávali taký hráči ako Angelovič, Oravec, Jež či Ceesay.

Celý futbalový zážitok bol završený víťazstvom FK Senica, ktorá síce prehrávala ale otočila zápas v svoj prospech. Možno naši najmenší priaznivci chceli iný výsledok, ale nás teší že sme im mohli spraviť radosť a vyčariť na ich detských tváričkách úsmev. Do budúcna plánujeme v tomto programe „ruka v ruke“ pokračovať a už teraz môžme deti ubezpečiť, že máme pre nich v tomto programe prekvapenie. Stačí si len vybrať na aký zápas v jarnej časti chcú vyprevádzať futbalistov.

Za celý realizačný team
Michal Bordiga

Ďalšie aktivity ktoré plánujeme – 4.12.2010 Mikulášska plaváreň. O tejto akcii budeme bližšie informovať o pár dni.


.

BM: Festival Záhrad