Zahori.sk prináša správy z vašej ulice, preto je samozrejmosťou, aby ste si ich mohli pozerať priamo na svojom mobilnom telefón, kdekoľvek na ulici.

Mobilná verzia najčítanejšieho pôvodného spravodajstva na Záhorí je prispôsobená tak, aby predstavovala jednoduchý a rýchly spôsob, ako si prehliadať aktuálne informácie priamo v mobilnom telefóne.

Zjednodušená mobilná verzia prináša oproti plnej verzii zoznam aktuálnych článkov a je dostupná na adrese m.zahori.sk (alebo www.myjany.sk). Samostatné aplikácie pre jednotlivé mobilné platformy nepripravujeme, nakoľko mobilná verzia je dobre prispôsobená, pre všetky dostupné mobilné operačné systémy ale i pre bežné mobilné telefóny.

Snažíme sa prinášať aktuálne informácie čo najrýchlejšie ako je to len možné, a veríme, že vďaka mobilnej verzii sa tieto informácie dostanú k vám ešte rýchlejšie.

Pre všetkých, ktorí uprednostňujú plnú verziu sa k nej dostanú kliknutím na odkaz “Pozri si Zahori.sk v plnej verzii”, ktorý je úplne na spodku mobilnej stránky.


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

Trnavské rádio Tak akorát 2024