Čas vianoc sa nezadržiteľne blíži a vianočné chvíle sa budú snaži v sobotu 18.12. spríjemniť aj obecné úrady. Obecný úrad v Moravskom Svätom Jáne pripravil v kultúrnom dome vianočné trhy a vianočný koncert. V Závodoch je pre všetkých v areáli hasičskej zbrojnice okrem vianočných trhov pripravený aj živý Betlehem.

Vianočné trhy a koncert Maguranky
Brány vianočných trhov v Moravskom Svätom Jáne sa otvoria o 8 hodine ráno. Pripravené sú stánky len s vianočnou tematikou (knihy, hračky, sviečky, vianočné ozdoby, punč, med…). O chutné pečienky a varené víno sa postará Vináreň Leskovský a punč s omasteným chlebom a cibuľou ponúknu Záhoráci v pohybe. O rok by sa mohol vrátiť vianočný koncert opäť do kostola. Vianočné trhy by tak mohli ožiť v okolí kostola. Oslovené budú viaceré miestne organizácie a prevádzky aby pripravili vianočné dobroty a punče.
Kino Morava pripravilo pre deti o 11 hodine animovanú rozprávku TOY STORY 3.
Koncert skupiny Maguranka začína o 15 hodine (o 18:30 vystúpi v Kultúrnom dome Borský Svätý Jur).

Vianočné trhy a živý Betlehem
Komisia pre školstvo, kultúru a šport Vás v spolupráci s občanmi obce Závod pozývajú na vianočné trhy v areáli hasičskej zbrojnice. Pripravené budú predajné stánky a stánok s občerstvením. Vianočnú atmosféru priblíži kresťanský symbol Vianoc živý Betlehem. Začiatok trhov je o 10 hodine a koniec je naplánovaný na 16 hodinu.

Máte nápad ako oživiť vianočné trhy? Pridajte ho do komentárov.


.

BM: Festival Záhrad