Prípravné zápasy všetkých kategórií TJ Slavoj Moravský Svätý Ján sú v plnom prúde. Prinášame Vám preto stručný prehľad posledných zápasov.

A – mužstvo
TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Lanžhot 2:5
góly M. Emrich, M. Šúrek
Hralo sa 5.2.2011 (sobota) v Skalici na umelej tráve s umelým osvetlením. Ťažký zápas po ťažkom tréningu. Muži zistili kde majú rezervy.

Dorast
TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – TJ Hlboké 2:6
góly A. Lorenc, T. Bolf

Hralo sa 6.2.2011 (nedeľa) v Sekulách na tréningovej ploche. Chlapci ako keby mali loptu prvý krát na kopačkách. S tak silným súperom si nemôžu dovoľovať tak veľa chýb. Súťaž začína už o mesiac.

Starší a mladší žiaci
Starší a mladší žiaci ukončili minulý víkend halový turnaj v Malackách, ktorý trval od 12.12.2010. Starší žiaci skončili na 2. mieste za favoritmi súťaže ŠKP Bratislava. Mladší žiaci skončili na 6. mieste.
Starší žiaci
TJ Bradlan Brezová pod Bradlom – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:4
góly O. Nemec 3, S. Buček

Hralo sa 5.2.2011 (sobota) na umelej tráve v Brezovej pod Bradlom. Výsledok síce potešil ale pri lepšej hre mohol byť aj vyšší. Zápas mladších žiakov musel byť zrušený z dôvodu ochorenia značnej časti súperovho mužstva.

Prípravka
Najviac tento víkend potešili najmenší. Zúčastnili sa 6.2.2011 (nedeľa) turnaja v nafukovacej hale s umelou trávou na štadióne FK Senica, kde v skupine odohrali zápasy:

TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – TJ Kopčany 5:1
TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – FK Senica 4:3

A tak postúpili do finále kde zdolali víťaza druhej skupiny.

TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – TJ Iskra Holíč 5:1


Okrem hlavnej trofeje pohára víťazov si odniesli chlapci aj trofeje najlepšieho strelca a najlepšieho brankára. Takto naši prípravkári vyhrali všetko čo sa dalo a ukázali všetkým mužstvám (okrem uvedených ešte TJ Kúty a TJ Šaštín) svoje kvality. Všetkých divákov a zúčastnených prekvapil svojím skvelým priam excelentným výkonom brankár Matej Hrica.

Týmto chceme opäť pripomenúť že:
HĽADÁME CHLAPCOV A DIEVČATÁ DO PRÍPRAVKY VO VEKU OD 6 DO 10 ROKOV
Prihlásiť sa môžu na futbalovom štadióne TJ Slavoj Moravský Svätý Ján, alebo kedykoľvek na tel. 0905 904 776 (R. Benkovič)

Michal Bordiga


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

Trnavské rádio Tak akorát 2024