V piatok 28. januára sa konal už 56. Reprezentačný ples basketbalistov. Po rokoch sa basketbalisti presunuli z Hotela Átrium na Základnú školu Štúrova a ples splnil všetky očakávania a zábava gradovala až do raňajších hodín.

Organizátori pripravili tento rok bohatý program. Celým večerom hostí sprevádzala hudobná skupina Tenor pod vedením Jožka Zváča. Podujatie zahájil moderátor Michal Šefčík spolu s dlhoročným organizátorom plesu Stanom Froncom a nasledoval úvodný tanec orientálnej tanečnej skupiny Chamsa pod vedením Petry Kajošovej. Hlavnou hviezdou večera bola muzikálová speváčka a herečka, rodáčka z Malaciek Mirka Partlová, ktorá mala na plese dva hudobné vstupy a prítomným hosťom dokázala, prečo patrí medzi slovenskú muzikálovú špičku.

Najväčším príjemným prekvapením večera boli účastníčky finále Česko Slovensko má talent sestry Winklerové, ktoré roztancovali celú sálu a dostali hostí do varu. Basketbalisti pripravili niekoľko milých prekvapení, jedným z nich bol velký koktailový bar,kde barman pripravoval exotické miešané nápoje, ale hlavným prekvapením bola prvá cena tomboly – elektrokolo v hodnote tisíc euro, ktoré venovala spoločnosť Novatrix SK, ktorá sa zaoberá inštaláciou a stavbami fotovoltaických elektrární /www.novatrix.sk/. Víťazovi, pánovi O. Kožuchovi cenu odovzdal riaditeľ spoločnosti na Slovensku p. M. Chuchvalec.

Basketbalový ples sa po roku opäť niesol v znamení príjemnej zábavy a basketbalisti sa už teraz tešia na ďalší ročník. Touto cestou chcú poďakovať všetkým partnerom , hosťom , pracovníkom ZŠ Štúrova. Výťažok z plesu bude celý použitý na tréningový proces a športovú činnosť mladých basketbalistov a basketbalistiek.

Branislav Orth


.
Toto je čítané

Divadlo na hambálku finišuje prípravy na premiéru novej hry

Herci malackého Divadla na hambálku v týchto dňoch finišujú s prípravami na…

BM: Ustekana sobota