Milovníci dobrej zábavy, príjemnej atmosféry a bohatých trhov sa aj tento rok stretnú na Otváraní plavebnej sezóny v skalickom prístave. To sa uskutoční v náhradnom termíne 5. júna.

V programe sa predstaví kapela Vinohrad, Spjevule ze Skalice, Black Company, Sapa ale nebude chýbať ani bohatý program pre deti ako napríklad Pirátska cesta prístavom, zumba pre deti či aquazorbing.

„Sme veľmi radi, že sa nám darí organizovať tento projekt po ročnej odmlke, kedy nám to opatrenia nepovoľovali ” zhodnotil za organizátorov podujatia Erik Formánek. Na lodiach bude pripravený aj pán kapitán Marián Tongel, ktorý sa cez Baťov kanál, moria severských krajín a oceány okolo Antarktídy ocitol späť na Záhorí a aj tento rok bude pripravený rozprávať o nevídaných dobrodružstvách nielen z Baťáku.

„Plavebná sezóna v prístave je už otvorená. Chceli sme však návštevníkom priniesť opäť podujatie ktoré si veľmi obľúbili a teší sa rastúcej návštevnosti. Denne pracujeme na tom, aby opäť bolo podujatie zaradené medzi tie najlepšie v meste za čo vďačíme aj podpore zo strany mesta,” dodáva za Prvú Plavebnú Martina Wagner.


.
Toto je čítané

Letnú sezónu otvorí podujatie Vivat Holíč

Podujatie Vivat Holíč sa uskutoční 20. apríla na Holíčskom zámku a prinesie…

BM: Ustekana sobota