Z kuchyne organizačného tímu nedávno vyšla radostná informácia o budúcnosti festivalu – Summerbeach Rudava pokračuje svojim 15.ročníkom.

“Organizátori po troch upršaných a vysokostratových ročníkoch nakoniec našli vnútornú silu, optimizmus a idú ďalej!” informoval maskot Samko. Formát tohto najväčšieho záhoráckeho festivalu sa nezmení. Koncerty, disko párty, či bláznivé sprievodné akcie budú tradične sprevádzané športovými turnajmi s upravenou kapacitou.

Počas troch dní sa už teraz môžete tešiť na koncentrovanú dávku skvelej zábavy a netreba zabudnúť ani na príjemne prostredie ako pieskovú pláž kempingu či veľkoplošné jazero obklopené borovicovými lesmi a chatkami. Najzaujímavejšou správou je však informácia o termíne festivalu. Summerbeach Rudava 2011 mení svoj tradičný júlový termín a presúva sa na samotný začiatok letnej festivalovej sezóny. Najväčšia letná žúrka na Záhorí sa tento rok uskutoční počas posledného júnového víkendu 24.-26.júna 2011 a to priamo v rekonštruovanom autokempingu ATC Rudava pôsobivého rekreačného strediska pri dedinke Malé Leváre. Mediálna kampaň začne už od 2.apríla a s týmto termínom sa pravdepodobne spustí aj predpredaj permanentiek v limitovanom počte i online registrácie športových družstiev (700). Oficiálnu stránku tohto obľúbeného letného festivalu nájdete na www.rudava.sk.

PR správa


.

BM: Ustekana sobota