Ublíženie na zdraví v Senici. Sprenevera zariadenia bytu v Senici. Rozbitie výherného hracieho automatu.

Policajný vyšetrovateľ obvinil 69 ročného dôchodcu zo Šajdíkových Humeniec z prečinu ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo pri dopravnej nehode z 13. januára v meste Senica. Vodič prednou časťou vozidla narazil do chodkyne, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov. Chodkyňu náraz odhodil na  odstavný pruh, kde zostala ležať. Utrpela ľahký otras mozgu, tržnú ranu na čele a rôzne zmliaždenia. Polícia apeluje na chodcov, aby pri prechádzaní cez cestu nevstupovali náhle do jazdnej dráhy vozidiel a aby sa dostatočne presvedčili, či im nehrozí nebezpečenstvo. Vodičov vyzývame, aby dbali na zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom.

Poverený príslušník Policajného zboru v Senici obvinil 38 ročného muža z Kráľovského Chlmca pre prečin sprenevery. Ten v priebehu dvoch mesiacov postupne rozpredal zariadenie bytu v Senici, ktorý mal v tom čase v prenájme. Majiteľovi bytu svojim konaním spôsobil celkovú škodu vo výške 1.200,-€. Za tento skutok hrozí páchateľovi trest odňatia slobody až na dva roky.

Pre prečin poškodzovania cudzej veci polícia obvinila 27 ročného muža, ktorý 3. marca v meste  Holíč rozbil  zabudovaný monitor a ochrannú sklenenú výplň monitoru na výhernom hracom automate . Majiteľovi automatov tak spôsobil škodu  vo  výške  asi  700,-€. Za tento skutok hrozí páchateľovi trest odňatia slobody až na jeden rok.

Martina Kredatusová


.

BM: Festival Záhrad