Prinášame futbalové výsledky uplynulej nedele. Komentáre budú v priebehu dňa uverejnené.

Prípravka: Kúty – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:1 (1:0)
Prekvapivá remíza našich najmenších, ktorí si postupne zvykajú na súťaž.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nové Zámky 2:6 (1:4)
Oba naše góly strelil Adam Velický, žiaľ na súpera to nestačilo.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nové Zámky 5:2 (1:0)
Na jar sa chlapcom darí, všetky zápasy vyhrali a pomaly sa posúvajú v tabuľke nahor ako sme predpokladali. Videli sme kvalitný výkon našich i hostí.
Naše góly strelili : Nemec 2, Chvátal2, Palkovič

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Chtelnica 4:4 (0:3)
V prvej polke sme dovolili súperovi veľa a ten nás aj trestal. Po polčase bolo 1-3 a to ešte Norko v bráne zachránil čo sa dalo. Žiaľ v druhej dostal lacný gól a 1-4 sa zdalo nedostižné vedenie. Chlapci však nechali na ihrisku všetko a zaslúžene vyrovnali. V závere sme mali ešte šance na víťazstvo, žiaľ nepremenili sme ich. Škoda zranenia Tomáša Bolfa v závere. Prajeme mu rýchle uzdravenie.
Góly : Šimonovič, Lorenc, Bolf Dominik2

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Smolenice 5:0 (2:0)
Jednoznačne najlepší výkon našich na jar. Lopta ich poslúchala, zbytočne ju nedržali a po pekných narážačkach i dlhých pasoch sa dostávali do šancí. Prvú využil Šúrek, potom krížnou strelou zvýšil Kudlička. V druhom polčase hostia nezahrali dobre ofsajd systém a Kudlička obišiel i brankára.Štvrtý gól pridal Vrábel a výsledok stanovil Jaro Bolf.
Zostava našich:
Hajdin, Stupavský, Ježek, Vábel,Chvál, Hrica, Emrich, Kudlička D. Bolf, Šúrek, Salay.
Striedali : Vávra, Mach J. Bolf

Program
Prípravka hostí v nedeľu o 10.30 Skalicu
Žiaci v sobotu cestujú do Hlohovca,o 10.00
Dorast má voľno
Muži cestujú do Jacoviec v nedeľu o 16.00
Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.


Dorast: Borský Mikuláš – FC Sekule 2:2 (1:0)

Muži: Radošovce – FC Sekule 0:0

Bod z ihriska súpera vždy poteší, takže sme spokojní. V Radošovciach sa nám vždy celkom darilo, domáci chcú hrať futbal, čo nám vyhovuje, pretože dokážeme hroziť z rýchlych protiútokov. Veľa sme ich síce tento zápas nemali, domáci mali viacej šancí, ale všetky len zo štandardiek, ktoré im v hlavnej miere pripravoval rozhodca, ktorý podľa mňa pískal naše fauly ako v basketbale. Každý z nás ale bojoval, podržal nás brankár, takže minimálne za obrovskú snahu a nasadenie, ktoré sme do zápasu dali, sme si ten bod zaslúžili.

Komentár pripravil Andrej Trajlínek.

Dorast: Suchá – Kúty 4:2 (1:0)

Muži: Prašice – Kúty 0:4 (0:3)

Muži: Závod – Veľké Leváre 3:1 (1:1)
góly Závod: Procháska Jozef, Andrla, Šíp
zostava Závod: Vašek – Brenkus, Kosičký st., Uhrinec, Košický ml. – Drahoš, Procháska Ján, Blecha R., Andrla (Duska) – Šíp (Krajčír), Procháska Jozef (Chvátal)

Za peknej diváckej kulisy (350 divákov) sme boli lepším mužstvom. Hostia okrem gólu si vypracovali jednu dobrú príležitosť.
Začali sme aktívne, ked Šíp nepremenil dve 100% príležitosti. Do vedenia sme išli po výkope Vašeka a Procháska Jozef prešprintoval všetkých hosťujúcich obrancov a utešenou strelou nedal brankárovi šancu. Hostia vyrovnali z penalty, ktorú vyprodukoval Košicky st.. Ďaľšiu tutovku nepochopiteľne spálil Procháska Jozef. Onedlho tak isto pochodil Šíp.
Druhý polčas sme mali jasne navrh. Po niektorých nepremenených príležitostiach prišiel pekný futbalový moment, keď Brenkus chirurgicky presným centrom našiel hlavu Andrlu a ten už z metra nemohol minúť cieľ, 2-1. O ďaľší gól sa postarala dvojica Drahoš – Šíp, keď po peknej individuálnej akcií Drahoša, Šíp strieľal už do opustenej brány. 3-1. Po treťom góle hostia už pôsobily odovzdaným dojmom.
Naše víťazstvo bolo plne zaslúžené. Najlepší hráči zápasu Uhrinec – Majzún.

Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.

BM: Kralici