Prinášame futbalové výsledky uplynulej nedele. TJ Slavoj Moravský Svätý Ján zdolal v susedskom derby Kúty. Komentáre budú v priebehu dňa uverejnené.

Prípravka: Petrová Ves – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:13
Chlapci si s chuťou zahrali i zastrieľali.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nemšová 2:4
Mali sme na viac, žiaľ, šance sme nepremenili. Góly za nás strelil A. Velický a Paťo Kovár.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Nemšová 3:1
Zaujímavý zápas, ktorý pre nás rozhodol tromi gólmi O. Nemec.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Kúty 3:2

Foto: Jakub Matejovič

Začali sme dobre a už v 3. minúte sme sa ujali vedenia. Žiaľ v 30. sme o vedenie prišli vlastným gólom Chvátala. Ešte do prestávky sme druhým gólom Lorenca viedli. Tesne po prestávke rozhodca nepostrehol že lopta bola asi pol metra v aute, prestali sme hrať a hostia vyrovnali.
Víťazstvo nám zabezpečil Erik Šimonovič.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Kúty 3:2

Foto: Jakub Matejovič


V slušnom a korektne vedenom zápase sme síce mali prvú príležitosť my, ale Marek Emrich prestrelil. Potom sa dostali k dvom rýchlim protiútokom hostia a z druhého Marek Valla dostal hostí do vedenia. O 10 minút vyrovnal Jaro Bolf a do prestávky stihol Andrej Kudlička po peknej akcii Mareka Emricha zvýšiť. Po prestávke sme hostí pritlačili, ale šance sme až na Šúreka nepremenili. Marek Emrich trafil len spojnicu brvna a žrde, ostatné s námahou pochytal Škoda. Hostia hromžili na postranného rozhodcu že odmával ofsajdy ktoré neboli, ale videozáznam mu dal za pravdu. V závere striedajúci Jakubec skorigoval výsledok.

Foto: Jakub Matejovič

Zostava našich:
Kubica ,Chvál, Vrábel, Kothaj, Vávra, Kudlička, Stupavský, Ježek ,Šúrek, Emrich Bolf, Striedali Hrica, Mach

Program
Žiaci v sobotu o 14. oo hrajú v Považskej Bystrici
Dorast i muži v nedeľu idú do Trebatíc (14.00 a 16.30)

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.


Dorast: Brodské – FC Sekule 10:3 (6:1)

Muži: Brodské – FC Sekule 2:3 (0:2)


Doma čistá tragédia, vonku paráda… Po minulotýždňovej domácej prehre sme na ihrisku Brodského plne zabodovali, čím sme aspoň čiatočne odčinili výbuch s Koválovom. V Brodskom sa hral celkom svižný futbal na oboch stranách, prvé šance mali domáci, podržal nás brankár, následne z našich šancí sa nám podarilo streliť 2 góly, čím sme sa upokojili. Po zmene strán sme domácich postavili na nohy vlastným gólom, z veľkého množstva našich šancí sa ujala len strela Mira Vávru na 3:1. Zápas sa ešte zdramatizoval, keďže domáci premenili penaltu, takže sa hralo až do poslednej minúty, našťastie sme ubránili a tešili sa z víťazstva.

Komentár pripravil Andrej Trajlínek.

Muži: TJ Závod – Pezinok 1:0 (1:0)
gól Závod: 43. Andrla
žlté karty: 55. Brenkus, 90. Procháska Jozef – 88. Demovič

Zostava Závod: Vašek – Brenkus (62.Blecha M.), Košický ml., Košický st. (54. Procháska Jozef), Kováč – Andrla, Procháska Ján, Uhrinec, Blecha R., Drahoš – Šíp (73. Chvátal)

Pezinok hral u nás v poli viac ako vyrovnanú partiu, našťastie šance si vytváral vďaka opäť našej dobre organizovanej obrany len veľmi ťažko. V 11. minúte z prvej Šíp neprekonal brankára. V 22. minúte po trme-vrme sme nepretlačili loptu do siete. Pomaly sme ovládli hru a v 43. minúte sa rýchlonohý Andrla šikovne otočil okolo obrancu a strelou dal náš víťazný gól. Treba spomenúť veľke množstvo naších rohových kopou, ktoré ostali nevyužité.
Druhý polčas sa hral tiež v zvižnom tempe. Hostia mohli vyrovnať, ale strelu smerujúc do pravého horného rohu Vašek vyrazil na roh. Ku koncu zápasu nás Pezinok pritlačil. Nám sa otváral priestor na protiútoky, ktoré sme nevyužili. 100% príležitosť zoči-voči nepremenil Drahoš. Pezinok nás priklincoval k našej šesťnástke, ale príležitosť na zmenu stavu si nevypracoval. Naopak rozhodnúť mohol Andrla, resp. Procháska Jozef – hosťujúci brankár sa vyznamenal. Trocha nervózny záver sme zvládli a tak sme si pripísali tretie víťazstvo za sebou.
Treba vyzdvihnúť 100% disciplinovanú, obrannú hru celého mužstva. V tabuľke sme sa posunuli na piate miesto, ale máme ešte zápas k dobru. Najlepší hráč zápasu Blecha Roman.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.

BM: Ustekana sobota