Prinášame futbalové výsledky z víkendu. Komentáre budeme postupne uverejňovať.

Prípraka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Kopčany 0:8
Chlapcom nemohli pomôcť niektorí z mladších žiakov a tak prišla prehra.

Mladší žiaci: Bánovce nad Bebravou – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 6:0
Chlapci síce bojovali , ale na súpera nestačili hlavne fyzicky.

Starší žiaci: Bánovce nad Bebravou  – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:1
Naše dobré výkony zo začiatku jari sa vytratili, škoda červenej karty, ktorú po dvoch žltých dostal Ondrej Nemec.

Dorast: Šaštín –TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:2
V derby sme boli jasne lepší po prvom polčase sme peknou strelou Andreja Lorenca viedli. Vedenie mohlo byť i vyššie, ale naša efektivita v premieňaní šancí bola slabšia. Ten istý hráč potom naše víťazstvo spečatil.

Muži: Krakovany – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:0
Pred zápasom mal tréner plnú hlavu starostí. K zraneným- Stupavský, D. Bolf, I.Hajdin, pribudol Vrábel, hrať nemohol potrestaný Hrica, chýbal odcestovaný Kubica. Po dvoch rokoch nastúpil Ľubo Hajdin a do brány musel Jaro Bolf. Prvý polčas sme mali miernu prevahu, ale ani my ani domáci si čisté šance nevypracovali. I druhý polčas sme začali dobre, šance mal Šúrek i Marek Emrich.Bol to práve Ľubo Hajdin ktorého nešťastne zasiahol strieľaný center a prehrávali sme. Druhý gól padol po dvojmetrovom ofsajde na čom sme sa zhodli i s domácimi fanúšikmi. Do zápasu nás opäť mohol vrátiť Šúrek a hlavne Kudlička, ktorý však trafil len domáceho brankára. Potom sme už hru úplne otvorili a po rýchlej kontre domáci spečatili výsledok.
Zostava našich : Bolf, Mach, Ježek, Kothaj, Vávra, Kudlička, Emrich, Hajdin,Chvál,Šúrek,Salay,
stiedal Modrovič

Program
Prípravka v sobotu o 14.30 po MDD hostí Letníčie
Žiaci v nedeľu o 10.00 hostia druhú Šalu
Dorast v nedeľu o 14.30 hostí Sláviu Trnava
Muži o 17.00 hostia Horné Obdokovce
Starí páni v sobotu o 14.30 hrajú proti Ministerstvu obrany
Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – Mokrý Háj 0:10
Do zápasu sme išli s jasným cieľom vyhrať. A tak sme začali našu hru s tromi hráčmi vpredu . Lenže táto taktika sa prejavila ako veľmi zlá, pretože už po 15. minútach sme inkasovali prvý gól. Keď sme o pár minút inkasovali ďalší gól boli sme nútený zmeniť taktiku na obranú hru. Stiahli sme sa do obrany s myšlienkou skúsiť šťastie a otočiť skóre s rýchlych protiútokov. Lenže pri takej sile nášho súpera sme nemali šancu. Ich hra bola veľmi jednoduchá a predsa účinná. Dali si dve tri nahrávky a dlhý pas do predu. Na toto sme nedokázali nájsť žiadne riešenie, a nepomohlo nám ani keď sme dostali v 25. minúte červenú kartu po jasnej ruke nášho stopéra Erika Pavloviča a po následnej penalte sme inkasovali tretí gól . Toto nás položilo úplne na nohy, a tak sme inkasovali do konca polčasu ešte ďalšie dva góly. Na ďalší polčas sme nastupovali stým že ten výsledok musíme ešte aspoň trocha zvrátiť. Lenže sme to nedokázali a inkasovali sme ďalších pät gólov. Táto prehra nás strašne mrzí a zároveň sa ospravedlňujeme našim fanúšikom ktorý nám do konca zápasu verili a dúfali že to ešte zvrátime. Sľubujeme že tú prehru odčiníme ďalší zápas.
Komentár pripravil Erik Maxian.

Muži: FC Sekule – Mokrý Háj 4:0

Zápas sa mohol skončiť pokojne aj vyšším rozdielom, vyrovnaný bol približne len prvých 25 minút, potom sme už mali prevahu my, aj keď hra nebola úplne ideálna.
Do vedenie sme sa dostali krásnou strelou Maťa Ježka, druhý gól som pridal pred koncom polčasu ja z penalty. Druhý polčas sa už dohrával v pokojnom dochu, góly pridali Milan Lukáček a Vlado Hujsa, hostia boli dosť nervózni z rozhodcu, aj keď neviem prečo, dohrávali o jedného hráča menej, z čoho pramenili ďalšie naše šance, ktoré ostali nevyužité…
Komentár pripravil Andrej Trajlínek.


Prípravka: Senica “B” – Kúty 3:4

Mladší žiaci: Kúty – Brezová pod bradlom 0:3

Mladší žiaci: Kúty – Brezová pod bradlom 4:2

Dorast: Kúty – Holíč 1:0 (1:0)
gól: Matej Šulek

Muži: Kúty “B” – Sobotište 3:0
– kontumačné, hostia nepricetovali

Muži: Kúty “A” – Holíč 0:4 (0:2)
Dva rýchle góly hostí (2´a 7´) nás zaskočili, čo poznamenalo celý priebeh zápasu. Hostia boli lepší a futbalovejší. V druhom polčase sa priebeh hry nezmenil, hostia este pridali ďalšie dva góly (66´a 76´). Zápas sme dohrávali oslabení o vylúčeného Šefčoviča.


Muži: Šenkvice – Závod 1:1 (0:0)
gól Závod. Šíp
Zostava Závod: Babirát – Košický, Brenkus, Kováč, Chvátal – Duška (Žák), Blecha R., Uhrinec, Procháska Ján – Procháska Jozef (Vašek), Šíp

Zápas len priemernej úrovne, kde v prvom polčase nám rozhodca pre údajný ofsajd neuznal gól dosiahnutý Uhrincom. Tomu sa čudovali aj domáci fanúškovia. Domáci mali možnsoť streliť gól ale netrafili ani lapač za našou bránou. Dobre hrajúci Procháska Jozef tiež svoju šancu nepremenil.
Druhý polčas zahodili domáci dve dobré tutovky. Z našej strany netrafil prázdnu bránu Šíp. Hlavičkoval len tesne vedľa. V 74. minúte po peknej prihrávke Prochásku Jána sa Šíp nemýlil a poslal nás do vedenia. Domáci vyrovnali v 86. minúte z pokutového kopu.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.

BM: Ustekana sobota