Premýšlali ste ako stráviť víkend? Verme, že počasie vydrží a akcie, ktorých je neúrekom sa vydaria. Prinášame zopár tipov na víkend.

Futbalový oddiel TJ Slavoj a Obecný úrad v Moravskom Svätom Jáne pozývajú všetky deti na oslavu MDD, ktorá sa uskutoční dňa 28.5.2011 na štadióne Slavoja. Odmeny súťažiacim bude odovzdávať pán minister obrany a starosta obce. O 14.30h sa odohrá zápas medzi MO SR a TJ Slavoj starí páni. Viac o MDD a návšteve ministra tu!

Honoré de Balzac raz povedal, že ak je vôbec niečo smutnejšie ako neuznaný génius, tak je to nepochopený žalúdok. To nám však určite nebude hroziť 28. mája. V tento, dúfame, že krásny a slnečný deň sa totiž v Kútoch bude konať Festival dobrého jedla. Viac o Festivale jedla tu!

Obec Veľké Leváre a detský folklórny súbor Leváranek Vás pozývajú na druhý ročník folklórneho festivalu Detské krojované slávnosti v sobotu 28.5.2011 v habánskom amfiteátri vo Veľkých Levároch. Začiatok je o 13:30h. Viac folklórnom festivale tu!

H-TRIATHLON Borský Mikuláš. Pretek sa uskutoční v sobotu 28.5.2011 v areáli poľovníckej strelnice v Borskom Mikuláši. Pre pretekárov je pripravená zaujímavá trať na objemoch 0,4km plávania, 12km horskej cyklistiky a 4km terénneho behu. Viac o triatlone tu!

Senický futbal dozrel. Vekom patrí do skupiny skúsených matadorov, medzi elitu sa radí aj vďaka výsledkom. V jeden z jarných dní roku 1921 založila skupina nadšencov, zoskupených okolo Rudolfa Pšúrneho, futbalový klub. Pod názvom Železná Únia Senica nesmelo vkĺzol na slovenskú futbalovú mapu. Viac o oslavách 90. výročia senického futbalu TU!


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

BM: Ustekana sobota