V sobotu 16.7. 2011 sa otvoria brány už 14. ročníka mestského športovo hudobného festivalu StreetFest Malacky 2011. Podujatie sa uskutoční opäť v Zámockom parku a od rána sa bude hrať na 6 kurtoch streetball a poobede začne hudobný festival.

Streetball láka priaznivcov basketbalu a družstvá sa môžu prihlásiť na adrese pagacjuraj@gmail.com alebo si môžu vyzdvihnúť prihlášku v knihe Lubica v Hoteli Átrium. Súťažiť sa bude o zaujímavé ceny, každý účastník dostane tričko StreetFestu a po rokoch bude opäť streetbalová kategória pre neregistrovaných basketbalistov, v ktorej si môžu zmerať sily športovci iných športov.

Práve táto kategória v minulosti lákala “nebasketbalistov” a pravidelne v nej hrávali družstvá volejbalistov, hádzanárov, tenistov, ale i futbalistov. Organizátori sa ju práve preto rozhodli po rokoch obnoviť. Športové zápolenie začiná o 9 hodráno a bude trvať do 16 hod., kedy začnú na podujatí vystupovať hudobné skupiny.

Postupne sa na StreetFeste predstavia prešovskí Chikiliki tua a český SKA hudobníci Tleskač a slovenská asi najväčšia ska kapelka Polemic. Po nich budú nasledovať hviezdy superstar Tina a Rytmus a vrcholom večera bude slovenská slavica Jana Kirschner, ktorá si z materskej dovolenky odskočí na StreetFest do malaciek.

Hudobný večer uzavrú tradičný Hex a úplne na záver vystúpia dvojnásobní víťazi beatlfestu v New Yorku – skupina Bacwards z Košíc.

Vstupenky na StreetFest sú v predpredaji v Dvadsať trojke, v Knihe Lubica v Malackách a v Tipose na Radlinskej ulici. Cena vstupenky je v predpredaji 9 euro.

Bližšie informácie, organizačné pokyny nájdete na www.streetfest.sk alebo na facebooku.

PR Zahori.sk je mediálny partner festivalu.


.
Toto je čítané

Nedostatok železničiarov už ovplyvňuje prevádzku vlakov na Záhorí

Železnice sú personálne poddimenzované niekoľko rokov. Nedostatok zamestnancov už začínajú pociťovať aj…

BM Salon EV