55-ročný Malačan čelí obvineniu z prečinu útoku na verejného činiteľa. Dňa 02.07.2011 hliadke Mestskej polície Malacky pri výkone právomoci verejného činiteľa vulgárne nadával a vyhrážal sa zabitím, pričom pustil na nich svojho psa.

V prípade dokázania viny pred súdom mužovi môže hroziť trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Vnikol na pozemok bez súhlasu majiteľa
31-ročný muž z Malaciek je obvinený z prečinu porušovania domovej slobody. V skorých ranných hodinách dňa 30.06.2011 neoprávnene vnikol do dvora rodinného domu na Jesenského ulici v Malackách, kde zotrval do príchodu policajnej hliadky. V prípade dokázania viny pred súdom mužovi môže hroziť trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Dopravná nehoda
Dňa 29.06.2011 v čase o 05.55 hod. na diaľnici D2 v smere do Bratislavy došlo k dopravnej nehode. 54-ročný nórsky vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle zn. Peugeot 807 v pravom jazdnom pruhu narazil do súpravy zn. Iveco jazdiacej pred ním. Dôsledkom čoho osádka vozidla zn. Peugeot 807 utrpela ťažké zranenia. Na návese vznikla škoda vo výške cca 2.000 eur. Nehodu polícia vyšetruje. Príčinou nehody bola pravdepodobne únava vodiča, dôsledkom ktorej vodič počas jazdy zaspal.

Zuzana Mišovičová


.
Toto je čítané

Poľnohospodárov na Záhorí trápia časté a prudké zmeny počasia

Tohtoročná zima bola veľmi krátka a mierna. Počas nej nestihla vymrznúť pôda a vymrieť…

BM: Ustekana sobota