Senické kultúrne leto otvorí vo štvrtok vystúpenie miestnej pop-rockovej kapely. Ponuku kultúrnych, hudobných a športových podujatí uzavrie na začiatku septembra Senické senobranie. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Senica Tatiana Moravcová.

Súčasťou kultúrneho leta bude okrem iného aj cyklus prednáškových podvečerov o histórii mesta. Letné kino začína v senickom amfiteátri premietať od 28. júna. Hovorkyňa priblížila, že aj tento rok je vstup na väčšinu podujatí zdarma. Výnimkou sú letné kino a dostihy v Čáčove, naplánované na 25. augusta.

Záhorácke rádio 2024 01

Senobranie sa uskutoční 7. septembra. “Zmenou oproti predchádzajúcim ročníkom je, že sa jeho dejisko presúva do areálu futbalového štadióna,” ozrejmila Moravcová. Headlinerom podujatia je skupina Gladiátor.

Dejiskom letných podujatí bude budova DAV-u uprostred mestského parku, bočná terasa domu kultúry na Námestí oslobodenia, ihrisko pri lodenici v areáli Kunovskej priehrady, mestský amfiteáter, areál futbalového štadióna, ale aj Dostihový areál v Čáčove.


.
Toto je čítané

Novým generálnym riaditeľom BVS sa stal Ladislav Kizak

Novým predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS) sa stal…

20 rokov