Spoločnosť HAŠŠO STAV v Moravskom Svätom Jáne sa teší dôvere mnohých zákazníkov, ktorým poskytuje širokú škálu produktov a služieb pre ich stavebné projekty už vyše 20 rokov.

V momentálnej sezóne skrášľovania záhrad, si v HAŠŠO STAVe príde na svoje každý záhradný kutil. Okrem sortimentu ako piesok a cement, stavebniny ponúkajú podsypový kameň, ktorý je využiteľný pri budovaní chodníkov. Prirodzený a estetický vzhľad záhradným projektom dodajú okrasné druhy kameňov. Ak hľadáte kvalitnú preosievanú zeminu, ktorá zabezpečí dobré podmienky pre rast rastlín, v Haššo stave dostanete druhy vhodné do záhrad, na terénne úpravy či pre zakladanie trávnikov.

V sortimente nechýbajú ani zámkové dlažby a betónové DT tvárnice, ktoré sú vhodné na výstavbu plotov, oporných múrov a iných konštrukcií.

Doprava stavebného materiálu môže byť niekedy náročná, preto stavebniny zákazníkom ponúkajú zabezpečenie dopravy priamo na stavbu. So spoľahlivou prepravnou službou je materiál vždy doručený rýchlo a bezpečne.

Pre jednoduchšie projekty si zaobstaráte v Haššo stave betónové zmesi, s ktorými prácu zvládne každý správny kutil. Pre náročnejšie stavebné projekty je v stavebninách k dispozícii aj betónová pumpa, ktorá uľahčí prácu. Je moderná a spoľahlivá, čím zaručí efektívnu a presnú aplikáciu betónu.

Ako mnohí spokojní zákazníci vedia, HAŠŠO STAV je synonymom kvality a spoľahlivosti. Zameriavajú sa na poskytovanie prvotriednych produktov a služieb, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Môžu byť hrdí na ich dlhoročnú tradíciu a pozitívne referencie od spokojných klientov.

 


.