Areál pri zámku v Holíči privíta vo svojich priestoroch už druhý ročník podujatia Street food pri zámku Holíč 2024. Objaviť tak môžete čaro naozajstnej pouličnej gastronómie.

V piatok 28. a sobotu 29. júna bude na návštevníkov čakať pestrá zmes kvalitného jedla, dobrého pitia a nebude chýbať ani zábava pre najmenších. Organizátori pripravili aj niekoľko noviniek.  Hladní a smädní návštevníci si tentokrát budú môcť vybrať z väčšieho počtu nových predajcov, ale aj osvedčených už z predchádzajúceho ročníku. “Chceme aby sa podujatie rozrastalo, nasledovalo eventové trendy a každým rokom prinášalo aj nové jedlá. V tomto roku sme pripravili naozaj širokú ponuku jedál, ktoré doplní kvalitné pivo a drinky,” skonštatoval zakladateľ a riaditeľ podujatia Erik Formánek.

Záhorácke rádio 2024 01

Sushi, langoše, burgre, teriyaki, bbq mäso, plnené trdelníky či rolovanú zmrzlinu v ponuke doplnia pochutiny ako burrito a iné mexické špeciality, waffle, plnené bagety, trhané mäso a veľa ďalších. Nebude chýbať drink zóna so zárukou kvalitného piva či talianskeho prosecca. V detskej zóne okrem maľovania na tvár pribudnú interaktívne stanoviská. 

Predajcovia budú mať svoje stánky otvorené v piatok a sobotu (28. – 29. jún) od 10:00 do 22:00. Nenechajte si újsť kvalitné a netradičné jedlá na zámku v Holíči.


.
Toto je čítané

Víkend plný streľby a zábavy v Smolinskom

Poľovnícke združenie Smolinské pripravuje streleckú súťaž a zábavu. V piatok (5.7.) sa…

_INAT Obsluha OL