Trnavský samosprávny kraj (TTSK) vyhlásil tender na dobudovanie spojovacej chodby a nadstavby druhého nadzemného podlažia v zariadení sociálnych služieb (ZSS) Zelený dom Skalica. Celková predpokladaná hodnota zákazky je takmer dva milióny eur s DPH. Vyplýva to z informácií zverejnených vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

vizualizácia TTSK

V rámci dobudovania spojovacej chodby majú byť vytvorené priestory kancelárií, výťahu, schodiska a zádveria. Na druhom podlaží majú byť vytvorené priestory na odpočinok. “V nadstavbe budú vytvorené izby pre 40 klientov, sociálne zariadenia, inšpekčná miestnosť, izolačná miestnosť, výťahy, priestory pre personál (kuchynka, WC, kúpeľňa), upratovačku a spoločenské miestnosti,” uvádza sa v súťažných podkladoch.

Plocha draka Knihy.Zahori

Lehota na predkladanie ponúk trvá do 1. augusta 2024 o 10.00 h. Kritériom na ich vyhodnotenie je najnižšia celková cena s DPH. Termín odovzdania diela je stanovený do 12 mesiacov od začatia prác.

ZSS Zelený dom Skalica je nízkokapacitné zariadenie, ktorého zriaďovateľom je TTSK a poskytuje ambulantnú (denné služby) i pobytovú formu sociálnych služieb. Toto ZSS je určené pre chlapcov a dievčatá, mužov i ženy a je zariadením tzv. rodinného typu.


.
Toto je čítané

Polícia eviduje za posledné dni viacero pokusov o podvody na senioroch

Polícia eviduje za štvrtok (4. 7.) a piatok až šesť podvodných volaní,…

20 rokov