Holíč privítal tisíce ľudí na už tradičnom Cibula Feste. Na pódiu sa prestriedali veľké mená slovenskej aj českej hudobnej scény.

Foto: dv, Trnavské rádio

Najväčší československý hudobný festival na Slovensku získal po tomto víkende oficiálne svoj občiansky preukaz. Cibula Fest sa v Holíči zorganizoval už po pätásty raz. Tím Trnavského rádia prišiel skontrolovať festivalovú atmosféru. Narazili sme na návštevníkov z rôznych kútov Slovenska, organizačný tím aj zástupcov mesta.

Foto: dv, Trnavské rádio

Návštevníci rôznych vekových kategórií si prišli na svoje. Vystúpili tu rôzni interpreti. Vidieť ste mohli skupiny Hex, Jelen, Mirai, Kontrafakt, Bystríka, Katku Knechtovú, Kryšof, Peter Bič Projekt, Pokáča, Michala Davida či IMT Smile.

Mnohí si pochvaľovali koncert kapely Kryštof. “Bol to najsilnejší moment festivalu. Kapelu už tento rok na Slovensku neuvidíme,” povedal PR manažér festivalu Dodo Mikláš.

PR manažér fetivalu Dodo Mikláš | Foto: dv, Trnavské rádio

Jedinečnú šou predviedla aj kapela Mirai a nestarnúce hity, ktoré si spievali snáď všetci návštevníci areálu holíčskeho letiska, predstavila hviezda československej hudobnej scény Michal David.

Stretli sa tu obyvatelia rôznych kútov Slovenska. Podujatie pritiahlo hudobných a festivalových nadšencov z Prešovského, Bratislavského kraja aj domácich z okolia Skalice. Svoje pocity a obľúbené momenty festivalu nám povedali návštevníci Adam, Alena, Dušan či Zdenko.

Foto: dv, Trnavské rádio

Cibula fest má podporu Mesta Holíč od svojich úplných začiatkov. “Zapájajú sa každoročne členovia polície aj hasiči,” prezradil primátor Holíča Zdenko Čambal.

 


.