Zapnite režim dobrej letnej nálady na maximum. V horúcom lete chcete pohodlie, pozitívne emócie, svetlé farby a úžasné zážitky. Tieto výhodné nákupy budú skvelou investíciou do letnej pohody a nálady.

Kvalitný bytový textil

Zatemňovacie závesy, štýlové súpravy saténových obliečok, prehozy, obliečky na matrace, obliečky na dekoračné vankúše, efektné župany – každý nákup prináša do domu kúsok letnej energie. Kvalitný moderný bytový textil je najlacnejší a najrýchlejší spôsob, ako premeniť priestor miestnosti na sezónu. Dekorstudio.sk ponúka štýlový bytový textil do každého interiéru.

Zlaté šperky

Túto sezónu sú namiesto šperkov v móde zlaté náušnice, prstene a prívesky. Zlato si zachováva svoj veľkolepý vzhľad roky, nespôsobuje alergie a neustále rastie jeho cena. V lete 2024 sú v móde lakonické zlaté náušnice so zirkónmi: jasný lesk diamantového brusu vyzerá veľkolepo pri akomkoľvek osvetlení. Fortuna Aurum má pre vás pripravenú úplne novú kolekciu!

Módne kabelky

Každý nový letný vzhľad potrebuje veľkolepé doplnky. Elegantné crossbody kabelky od Bellakabelky.sk sú vhodné na prechádzky mestom a párty s priateľmi. Organizérové ​​kabelky s rôznymi priehradkami potrebujú podnikateľky a cestovateľky. Kompaktné batohy si vyberajú mladé matky. A všetky dievčatá potrebujú priestranné svetlé plážové tašky.

Klimatizácia pre pohodlné bývanie

Teplotný rekord Slovenska je +40,3 °C, každým rokom je leto teplejšie. Pre pohodlie v celom dome, normálny spánok a bezproblémové fungovanie je potrebná účinná klimatizácia. Pred zakúpením klimatizácie musíte zmerať plochu miestnosti, výšku stien a zohľadniť úroveň osvetlenia. Klimachlad.sk poskytuje predaj, montáž, servis a odborné poradenstvo pri výbere optimálnej klimatizácie.

Na čo si dať pozor pri výbere klimatizácie do obytných priestorov:

Chladiaci výkon. Pre miestnosť 25-30 m². stačí split systém s výkonom 3-4 kW.

Vykurovací výkon. Split klimatizácie s funkciou vykurovania vyrobí 4x viac tepla v porovnaní so spotrebovanou elektrickou energiou.

Pracovný rozsah. Pre klímu Slovenska sú optimálne ukazovatele od -10 do +46°С.

Úroveň energetickej účinnosti klimatizačného systému je dôležitá. Po ochladení miestnosti klimatizačným zariadením na optimálnu teplotu sa jednotka prepne do ekonomického režimu: namiesto 2,5 kW za hodinu je spotreba 0,8 kW. Na vyhodnotenie energetickej účinnosti klimatizácie výrobcovia uvádzajú množstvo spotreby energie počas roka.


.